Durere dinti fata dupa extractie molar 3

24-10-2016
MihaelaJm
Nu este medic/terapeut
MihaelaJm
Buna ziua,

Acum 5 zile mi-am scos molarul de minte dreapta jos, de atunci ma dor foarte tare dintii din fata, e o durere surda continua, ma dor in special incisivul si caninul drept. Antiinflamatoarele nu au niciun efect (Ketonal, Ibuprofen, Arcoxia, Paracetamol). Medicul chirurg mi-a spus ca daca nu-mi trece, va trebui sa-mi scoata nervul acestor doi dinti.
Va rog, ma puteti ajuta cu o parere? Este nevoie sa-mi scot nervul sau pur si simplu durerea este din cauza faptului ca dintii s-au “mutat”, ca sa zic asa, dupa acel molar scos? Ati mai intalnit astfel de cazuri? Mentionez ca zona este curata si nu folosesc gheata, am luat Augmentin, iar gingiile nu sunt inflamate.

Va multumesc!
1 comentarii
0
24-10-2016, ora 23:14
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara,
Recomandarea mea ar fi sa faceti radiografii la acei dinti si luat pas cu pas si aflat motivul durerii. Nu va pripiti si grabiti in a scoate nervul dintilor. Asteptam radiografiile dumneavoastra pe mail si abia apoi am putea sa va zicem mai multe. O seara frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •