Durere groaznica si masea innegrita
Buna, am o problema de cateva zile, ma doare groaznic o masea si am observat ca are o culoare mai gri decat celelante masele, e si cariata. Nu i-am dat importanta pentru ca o am de mult timp dar nu am avut probleme. Mi-e frica de dentist de cand am patit ce am patit cand eram mic. Am luat Aulin dar nu are efect.. Durerea este continua si puternica. As vrea sa stiu ce pot sa iau pentru durere, nu o sa ajung la dentist cel putin mai 3-4 zile
4 comentarii
Buna seara,
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Buna dimineata,
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Buna dimineata,
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 4Durere ciudata masea
- 3Durere de masea
- 8Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 12rezectie dentara
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 0Dureri dentare
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 4Durere dinte ce urca spre nas
- 1Problema la Masea
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 3Dureri de masea
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 2Durere de dinte fără nerv
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: