Durere gat!
Buna! Ma numesc Radu am 22 de ani si de ieri ma doare partea dreapta a gatului cand inghit! Totul a inceput cand am inceput sa beau suc rece, durerea a inceput la o masea (in partea dreapta), apoi dimineata m-am trezit cu durerea de gat! Acum maseaua nu ma mai doare, doar gatul ma deranjeaza. Am luat astazi Neo-angin? Se poate rezolva doar cu atat sau mai trebuie sa i-au si altceva? Va multumesc!
7 comentarii
trebuie sa mergi la ORL si stomatolog.. sa rezolvi prob;lema.. ca o se se repete !
Va multumesc pt sfat! Saptamana care vine am sa merg la ORL! Sper sa nu fie ceva grav! Toate cele bune!
Azi dimineata m-am trezit cu o problema de inghitit pe partea dreapta! Parca ceva ar bloca locul, am incercat sa beau apa nimic! De la ce poate fi??
posibilitatea 1. flegmon periamigdalian
2. adenopatie regionala din cauza infectiei dentare.
Urgent
ORL, stomato. !!!
2. adenopatie regionala din cauza infectiei dentare.
Urgent
ORL, stomato. !!!
Am fost la ORL si mi-a spus ca nu am probleme cu amigdalele ci cu maseaua de minte care imi iese intr-un mod ciudat. Mi-a dat un antiinflamator si antibiotic. Mi-a spus sa ma duc la stomatolog, ca stie el ce sa imi faca. La diagnostc mi-a scris: Afectiune gingivala posterioara si nu mai stiu ce(nu inteleg ce scrie pe fisa) Ma controlat chiar si in urechi, nu a gasit nimic.
Medicamentele care mi le-a precris sunt: Aulin si Zinnat!
da.. mergi la stomato.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 1probleme cu gatul
- 13Miros urat din nas si gat
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 3am o problema la care nu ai dau de cap
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 2deranj-gat...
- 2Tuse, durere in gat
- 2hemangiom in gat
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 1Problema Durere in gat
- 1ce poate fi la gat?
- 1Durere in gat
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 0Durere in gat
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
Mai multe informații despre: durerea in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: