Durere gat și limba iritata

Bună ziua. Ma doare în gat în partea dreapta, limba este albicioasa, parca o simt iritata, pe partea dreapta a limbi mi a apărut o afta și uneori parca ma doare și urechea. Ce tratament pot urma și ce este. Mulțumesc mult.
1 comentarii

gat în partea dreapta, limba este albicioasa, parca o simt iritata, pe partea dreapta a limbi mi a apărut o afta și uneori parca ma doare și urechea
Aceste descrieri sunt 100 la 100 caracteristice unui REFLUX gastro eosfagian in somn
ca la carte, simplu...
alimentatia gresita seara, duce la reflux gastro esofagian in somn, acidul gastric ajunge sus direct in somn, mai frecvent pe partea dreapta cand stomacul se rastoarna din pozitia fiziologica
LImba si cavitatea bucala.. pot suferi si indirect de la inflamatia din abdomen.. prin sistemul limfatic sau prin sistemul nervos (n.Vag)
asa ca investigatiile amanuntite se fac la Gastrologie
Aceste descrieri sunt 100 la 100 caracteristice unui REFLUX gastro eosfagian in somn
ca la carte, simplu...
alimentatia gresita seara, duce la reflux gastro esofagian in somn, acidul gastric ajunge sus direct in somn, mai frecvent pe partea dreapta cand stomacul se rastoarna din pozitia fiziologica
LImba si cavitatea bucala.. pot suferi si indirect de la inflamatia din abdomen.. prin sistemul limfatic sau prin sistemul nervos (n.Vag)
asa ca investigatiile amanuntite se fac la Gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21ma doare gatul de inebunesc
- 4durere in gat-amigdalectomie
- 6Streptococ beta-hemolitic de grup C
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 10Dureri in gat si de limba
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 3Durere in gat si refuza mancarea total
- 1durere persistenta in gat
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 1Viroza ?
- 3Ce am?