durere genitala care nu trece

23-04-2009
Florina A
Nu este medic/terapeut
Florina A
Ma numesc FLORI , am o mare problema si as dori sa ma ajutati si pe mine; acum 3 ani am urinat cu sange, dupa care am fost la doctor, am urmat un tratament si a trecut, dar acum de cateva luni am o problema cu usturimea jos, mai ales la urinat si la contact.Am fost din nou la doctor, urmez si acum un tratament cu antibiotice dar nu ma lasa deloc si mai rau am o durere jos care nu stiu de la vine, chiar si doctorul ginecolog nu stie si nu intelege de la ce vine durerea asta. Va rog sa ma indrumati catre cineva sau sa ma ajutati intr-un fel.
Va multumesc.
3 comentarii
0
24-04-2009, ora 21:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa faci la ginecolog un examen al secretiei vaginale si sa mergi cu o trimitere si la urologie pentru consult, un sumar de urina si o urocultura.Ecografie abdomino-pelvina ai facut? Ia-ti maine No-spa de la farmacie pentru durere si luni sa mergi la urologie.Numai bine!
0
25-04-2009, ora 13:41
Florina A
Nu este medic/terapeut
Florina A
am omis sa va spun ca am facut secretie vaginala, urina si urocultura si au iesit toate bune!!!! deci nu imi ramane sa merg decat la urolog ?
0
25-04-2009, ora 13:47
Liricuta
Nu este medic/terapeut
Liricuta
Ma ajuta cineva sa scap de depresie, stare anxioasa, spondiloza? Cred ca toate sunt pe baza de stres.Nu mai stiu ce sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hematii în urină - explicații
  •