Durere genunchi adolecenta

Buna ziua!
Fata mea de 13 ani s a întors din tabăra cu durere la genunchiul drept. Ziua următoare și celălalt genunchi a devenit dureros. Sunt 5 zile și durerea persista la urcatul, coborâtul scărilor, când se ridică în picioare. Momentan doar am masat o cu crema diclofenac. Acum durerea este fix sub genunchi. Ea nu este o fetiță foarte activa, iar în tabăra chiar a făcut mișcare, a mers chiar și 10 km.intr o zi. Înainte de tabără a avut o iritație pe picioare de la soare, fara mâncărimi, nu știu dacă există legătură, dar am zis sa precizez, altfel starea ei este buna. Ce sa fac in situația asta?
Mulțumesc!
Fata mea de 13 ani s a întors din tabăra cu durere la genunchiul drept. Ziua următoare și celălalt genunchi a devenit dureros. Sunt 5 zile și durerea persista la urcatul, coborâtul scărilor, când se ridică în picioare. Momentan doar am masat o cu crema diclofenac. Acum durerea este fix sub genunchi. Ea nu este o fetiță foarte activa, iar în tabăra chiar a făcut mișcare, a mers chiar și 10 km.intr o zi. Înainte de tabără a avut o iritație pe picioare de la soare, fara mâncărimi, nu știu dacă există legătură, dar am zis sa precizez, altfel starea ei este buna. Ce sa fac in situația asta?
Mulțumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Este foarte probabila o tendinopatie patelara, inflamatie tendinoasa datorata efortului fabulos facut.
Ar fi utila o examinare clinica la ortopedul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Este foarte probabila o tendinopatie patelara, inflamatie tendinoasa datorata efortului fabulos facut.
Ar fi utila o examinare clinica la ortopedul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 7Fratele meu are dureri de genunchi
- 71dureri de genunchi mari noaptea
- 17dureri de genunchi
- 3problema coloana si genunchi
- 8Probleme la genunchi
- 2durere genunchi
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 3Dureri la genunchi
- 9ASLO mărit
- 2Operatie posibila?
- 1Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
- 1durere de genunchi
- 0Durele genunchi
- 1Ajutati-ma, va rog frumos! junghi la genunchi
- 2durere ascutita la genunchi stang
- 1Durere picior/articulatii/cazatura
- 2Durere in spatele genunchiului
- 1Durere in partea superioara a genunchiului
Mai multe informații despre: Durere de genunchi dureri la genunchi