durere glezna

va rog sa imi spuneti cam cit timp dureaza recuperarea daca am stat 2 saptamini in gips.
3 comentarii

Buna ziua!
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior

pentru picior plat. Ieri am scos gipsul si ma doare glezna.E normal?

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 9Artrodeza gleznei
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 4intepaturi in glezna
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 0durere la glezna.. rog indrumare
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 2glezna umflata in urma unei traumatisme
- 10poliartrita reumatoid
- 3Glezne umflate cu aspect 'gelatinos'
- 0dureri atroce glezna
- 3fractura bimaleolara glezna stanga operata
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 2durere in talpa si glezna
- 2Am calcat stramb - glezna umflata
- 6Durere si umflatura a gleznei
- 1durere de coloana si amorteala in glezne
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 1Os iesit sub glezna
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: