durere glezna
va rog sa imi spuneti cam cit timp dureaza recuperarea daca am stat 2 saptamini in gips.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
pentru picior plat. Ieri am scos gipsul si ma doare glezna.E normal?
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 195Entorsa glezna
- 11glezne umflate, grele si amortite
- 3Glezna 'moale' sau platfus
- 4intepaturi in glezna
- 9fractura trimaleolara stanga
- 3Fisura glezna
- 0durere de glezne si incheieturi ale mainii
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 2artroza la glezna
- 5Fractura peroneu
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 1durere glezne + laba piciorului
- 6Durere si umflatura a gleznei
- 0Intrebare dureri la glezna dreapta
- 2Edem osos si Edem ligamentar
- 2Probleme glezna - durere
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 1Obstructii articulare la glezne.
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: