durere glezna
va rog sa imi spuneti cam cit timp dureaza recuperarea daca am stat 2 saptamini in gips.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
pentru picior plat. Ieri am scos gipsul si ma doare glezna.E normal?
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 16Entorsa glezna dreapta cu probleme
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 9entorsa dubla glezna
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 9fractura bimaleolara glezna