Durere in gamba urmata de de durere la genunchi
Durerea a debutat in pulpa piciorului stang spre interior cam la o un lat de palma sub genunchi, urmata de o durere acuta in zona genunchiului stang lateral dreapta. Durerea se accentueaza cand piciorul este explaotat dupa o perioada de repaos. Mentionez ca tatal meu a avut arterita.
4 comentarii
Trebuie sa mergeti la medicul de familie sa va consulte, poate sa fie o problema cardio-vasculara sau de la articulatii...
am 58 ani si periodic imi apar dureri insuportabile ce se plimba de-a lungul sternului, in partea dreapta a lui. urca si coboara durerea pana sub maxilar apoi coboara pana la baza sternului si urca durerea pana la baza urechii. aceasta durere tine cateva ore si este comparabila cu durea ca atunci cand inghiti rau. poate puteti sa-mi spuneti ce poate fi? eventual de ce specialitate a medicinei tine acest simtom. va multumesc.
Cum stati cu dantura? ar putea fi de la o lucrare mai veche sau o masea fara nerv. Asta poate da durerile descrise.
Deasemenea, ar trebui sa va verificati tiroida, paratiroidele (ecografie) si hormonii tiroidieni. de ex. TSH, T4, FT3, FT4... Mergeti la un endocrinolog si o sa va spuna daca este cazul sa faceti investigatii si care sunt acelea.
Chiar daca se gaseste ceva la tiroida, daca hormonii sunt bine nu trebuie operata. Asa am auzit un profesor Dr vorbind despre asta. Se pare ca se pot si resorbi in timp chisturile.
Oricum, daca aveti posibilitatea, consultati doi doctori, in caz ca va iese ceva la eco.
Mai intai faceti un control stomatologic.
Deasemenea, ar trebui sa va verificati tiroida, paratiroidele (ecografie) si hormonii tiroidieni. de ex. TSH, T4, FT3, FT4... Mergeti la un endocrinolog si o sa va spuna daca este cazul sa faceti investigatii si care sunt acelea.
Chiar daca se gaseste ceva la tiroida, daca hormonii sunt bine nu trebuie operata. Asa am auzit un profesor Dr vorbind despre asta. Se pare ca se pot si resorbi in timp chisturile.
Oricum, daca aveti posibilitatea, consultati doi doctori, in caz ca va iese ceva la eco.
Mai intai faceti un control stomatologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Entorsa de genunchi acum o luna, durerea persista
- 5Dureri in genunchi cind stau mult in picioare
- 9dureri groaznice la genunchi
- 6Cam de 2 luni am dureri deasupra genunchilor
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 5Dureri genunchi
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 3fractura 1 3 gamba stanga
- 2precizare diagnostic
- 3Probleme la genunchi
- 0Durere in urma unei lovituri la gamba
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 4Durere genunchi si glezna
- 5durere de genunchi!
- 3Durere genunchi
- 26Artrita reactiva
- 4Durere Genunchi rotula.
- 1Ajutor! Mâncărimi în zona tibiei și a gambei.
- 2Durere in spatele genunchiului
- 4Ruptura radiala completa de radacina posterioara MM
Mai multe informații despre: Gamba Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: