Durere in gât
Buna ziua !
Ma numesc Adriana și de câteva luni am o problema in gât : in fiecare dimineata ma trezesc cu gura uscata și îmi curge sânge din gât nu știu care i cauza, doar dimineata se întâmpla eu nu fumez, iar de o săptămâna am înțepături in partea stânga.Nu ma incomodează cu nimic când mănânc doar când înghit saliva am înțepăturile.Sunt speriata este ceva grav ?
Mulțumesc din suflet pentru răspunsul d voastră !
Ma numesc Adriana și de câteva luni am o problema in gât : in fiecare dimineata ma trezesc cu gura uscata și îmi curge sânge din gât nu știu care i cauza, doar dimineata se întâmpla eu nu fumez, iar de o săptămâna am înțepături in partea stânga.Nu ma incomodează cu nimic când mănânc doar când înghit saliva am înțepăturile.Sunt speriata este ceva grav ?
Mulțumesc din suflet pentru răspunsul d voastră !
6 comentarii
1. analizezi atent toata dantura.. posibile infectii, dinti rupti, gingii inflamate.. cel ami des de acolo sangera
2 din gat poate sa sangere..doar o mucoasa uscata, iritata de acidul gastric sia limente acre, acide, citrice. Ai citit ce sa scris pe forum despre asta?
2 din gat poate sa sangere..doar o mucoasa uscata, iritata de acidul gastric sia limente acre, acide, citrice. Ai citit ce sa scris pe forum despre asta?
Mulțumesc pentru răspunsul d voastră.
Nu este din cauza danturi pentru ca simt când vine din gât in momentul când vreau sa scuip și simpt ca parca as avea ceva acolo, poate din cauza la acidul gastric eu fiind operata de ulcer perforat acum 12 ani dar cu stomacul nu am mai avut probleme.Ce mi sugerați sa fac ?
La doctor nu pot ajunge acum ca momentan nu sunt in țara.
Mulțumesc frumos !
Nu este din cauza danturi pentru ca simt când vine din gât in momentul când vreau sa scuip și simpt ca parca as avea ceva acolo, poate din cauza la acidul gastric eu fiind operata de ulcer perforat acum 12 ani dar cu stomacul nu am mai avut probleme.Ce mi sugerați sa fac ?
La doctor nu pot ajunge acum ca momentan nu sunt in țara.
Mulțumesc frumos !
Regimul descris pe forum.
FĂRĂ oțet, lamai, acru, acidulat, citric
Antiacide la culcare
Cauta plafar sau magnaturiste. Spreiuri Uleioase pentru gat
FĂRĂ oțet, lamai, acru, acidulat, citric
Antiacide la culcare
Cauta plafar sau magnaturiste. Spreiuri Uleioase pentru gat
Bună seara Dl Doctor. O rugăminte. Soțul meu 39 ani, are de prin luna ianuarie dar cu pauze o, , jenă, , în gat. Posibil și durere. Nu poate sa își de a seama exact. Simte rareori ca îl, , înțeapă, , dar nu de durata. La un moment dat ii trecuse dar a reapărut. I se usucă și gura și se trezește dimineața cu gatul uscat.
Menționez ca în urma cu un an și 4_5 luni a avut ceva probleme cu bila(diskinezie biliara). A luat tratament cu Motilium un an. L a terminat în februarie.
El a lucrat 2 ani și în mediu mai toxic (lipit plastic), nu știm dacă are legătură.
Ne tot gândim de unde ar putea fi disconfortul asta.
Mulțumim mult.
Menționez ca în urma cu un an și 4_5 luni a avut ceva probleme cu bila(diskinezie biliara). A luat tratament cu Motilium un an. L a terminat în februarie.
El a lucrat 2 ani și în mediu mai toxic (lipit plastic), nu știm dacă are legătură.
Ne tot gândim de unde ar putea fi disconfortul asta.
Mulțumim mult.
Prima cauza.. Oțet, lamai, usturoi, citrice, fructe
Dulciuri. Acidulate consumate seara. Produc aciditate în somn care irita gatul
Poate fi și de la infecții dentare
Cazeumin amigdale
Sma.. Cauze
Dulciuri. Acidulate consumate seara. Produc aciditate în somn care irita gatul
Poate fi și de la infecții dentare
Cazeumin amigdale
Sma.. Cauze
Mulțumim frumos. Credeți că ar trebui sa i a un tratament? O sa fim atenți la alimentație.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 3de 5 luni am o "jena" in gat
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 2Dureri in gat
- 2durere in gat
- 1Durere in gat
- 2gura uscata
- 1Durere in gat, gat foarte uscat
- 2am baut ceva rece... si am o durere in gat
- 1durere in gat
- 4Dureri in git
- 2Durere in gat
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 3Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.
- 9Dureri/usturimi frecvente în gat
- 4Durere in gat/posibil cancer esofagian?
- 2Durere în gat la inghitire
Mai multe informații despre: durerea in gat gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: