Durere in gat de aprox. un an

03-01-2017
alexis951
Nu este medic/terapeut
alexis951
Buna seara! Am o durere in gat din iunie 2016 care trece si revine. Ma dor si urechile si cervicala...am fost la consultatii orl si nimic..ce poate fi? Daca iau Septolete omnia trece..dupa, iar revine. Tin sa mentionez ca sunt solist vocal. Jena mai bine spus, se simte in zona marului lui adam. Nu mai stiu ce sa fac..niciun orl-ist de la mine din zona nu face nimic...ba mai mult una si-a lasat asiste ta sa-mi faca spalaturi in urechi de 2 ori in 2 zile diferite...in urma celei de-a doua spalaturi, urechile mi-au si sangerat iar in timpul procedurii am ametit. vocea imi este si slaba in emisie. Multumesc anticipat pt raspuns!
4 comentarii
0
04-01-2017, ora 11:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
consult La gastrologie
doar din cauza refluxului gastro esofagian.. revin acele simptome
0
20-01-2017, ora 06:38
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Salut, am vazut intr-un subiect anterior de al tau, ca suferi de scleroza multipla...As vrea sa te intreb daca nu te superi, cum ai fost diagnosticat cu aceasta boala si ce simptome ai avut? Ma cam includ si eu in simptomele acestei boli din ce am citit pe internet...Ma simt mai tot timpul ametit, am furnicaturi deranjate in picioare, slabiciune musculara, vedere incetosata si niste linii negre transparente in campul vizual( sunt si miop dar nu cred ca acele linii sunt din cauza miopiei)...Am si perioada cand mai fac cate un atac de panica, si am ajuns de mai multe ori la urgente si mereu m s-a spus ca e pe fond psihic, ca nu am nimic...Sunt disperat nu stiu ce sa mai fac, este oare scleroza multipla?
0
21-01-2017, ora 01:13
alexis951
Nu este medic/terapeut
alexis951
@aladinnn, am avut o perioda de 3 saptamani cu ameteala continua ce se agrava pe zi ce trecea si vedere slaba, foarte slaba, numai in timpul statului in picioare. Dupa 3 sapt, am ajuns la spital..am fost internat de urgenta banuit fiind un AVC...dupa consultatia neurologului mi s-a dat diagnosticul fiind confirmat de RMN
0
23-01-2017, ora 17:09
aladinnn
Nu este medic/terapeut
aladinnn
Nasol, sper ca acum esti bine, eu sunt 95 % sigur ca sufar de aceeasi boala, pur si simplu simt ca ma lasa picioarele si imi amortesc foarte usor...si mainele la fel...
Joi am programare la neurolog, sper sa ma insel si sa nu am nimic grav, altfel sunt terminat.O astfel de boala la cei 21 de ani ai mei suna cam nasol.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •