durere in partea stanga intr-un punct fix.
buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
3 comentarii
E bine sa faci un consult chirurgical.Intra in discutie si o hernie daca faci efort fizic sustinut.E f. importanta localizarea exacta a durerii
O ecografie abdominala este foarte indicata!Durerea nu poate fi de la antibiotice!!
Exista posibilitatea sa aveti endometrioza.Mergeti la un ginecolog si descrieti cu atentie durerea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2splina?
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 5colon iritabil sau ulcer
- 3durere in partea stanga subcostala
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 3Durere in partea stanga
- 5durere in partea stanga superioara a abdomenului
- 0Durere coaste
- 0Durere in partea stanga
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 1Durere situata lângă abdomen
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 1Durere partea stanga
- 4Posibil cancer colon?
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: