durere in partea stanga intr-un punct fix.
buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
3 comentarii
E bine sa faci un consult chirurgical.Intra in discutie si o hernie daca faci efort fizic sustinut.E f. importanta localizarea exacta a durerii
O ecografie abdominala este foarte indicata!Durerea nu poate fi de la antibiotice!!
Exista posibilitatea sa aveti endometrioza.Mergeti la un ginecolog si descrieti cu atentie durerea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 3dureri in partea stanga
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 4furnicaturi si durere in spate partea stanga
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 1durere partea stanga
- 3dureri in partea stanga
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 0De trei zile ma doare sub coaste in stanga
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 2Ceva sub coasta stanga
- 0Durere coaste
- 5Durere in partea stanga sub coaste..
- 1Buna seara. Dureri in partea stanga, care se duc pe picior
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 0Durere in partea stinga a capului si gitului