Durere in spatele genunchiului
Buna ziua! Am 19 ani recent împliniți și țin sa menționez ca am un stil de viața sedentar, stau acasă și învăț, in ultimele 6 luni m am îngrășat 8 kg. Am o singura zi pe săptămâna in care mișc mai mult(2-3 ore) când merg la pregătiri, in rest nu fac aproape deloc mișcare. De aproximativ o luna, in ziua in care merg la pregătiri și merg mult pe jos, după 2 ore și ceva încep sa simt o durere mare in spatele genunchiului stâng, simt o presiune puternica și îmi îngreunează foarte tare mersul și se intensifica foarte tare la extensia maxima a piciorului. Aceasta durere se diminuează in zilele următoare pana dispare complet, dar revine când merg din nou foarte mult. Nu ma doare când nu îl mișc, nici când port banda elastică pe genunchi și nu simt nicio umflatura in spatele genunchiului. Poate fii ceva grav? Sunt foarte îngrijorată
2 comentarii
Buna seara,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4artrita - remediu?
- 6durere genunchi drept
- 59dureri de genunchi si maini. Care este cauza?
- 17Durere genunchi drept (partea superioara in dreapta rotulei)
- 4durere genunchi
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 3Durere genunchi
- 2Durere de genunchi
- 5durere genunchi de doua saptamani
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 7inflamaţia genunchiului
- 1Lovitura genunchi stang
- 4Umflarea piciorului stang
- 1Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
- 9Durere genunchi si talpa
- 0Dureri de genunchi !! Ajutooor
- 0Durere genunchi stâng
- 0Dureri in spatele genunchiului