durere in zona epididimului
Buna ziua.As dori sa intreb daca durerea din zona epididimului, la palpare, numai acolo exista durere, poate fi exclusiv a unei infectii bacteriene, sau, poate fi in aceeasi masura datorita unor dureri de coloana, fara a putea face diferenta, Analizele secretiei uretrale, cu diverse diagnostice, {enterococ, e-coli, stafilococ alb}, au reusit sa mai reduca putin durerea, dar ea continua sa fie prezenta.Daca durerea ar fi numai exclusiv a unei infectii de natura urologica de ce imi apar atatea diagnostice si in schimb durerea din zona epididimului ramane.Va multumesc.
1 comentarii
am avut infectie cu chlamidya si enterococ cu manifestari dureroase in testicole si usturime la urinare. la diferite tratamente treceau, dar reapareau de regula primavara, practic fiind cronicizata uretrita. infectia cu chlamidya mi-a fost rezolvata cu sumamed, iar pentru enterococ, care cred ca recidiva, mi-a fost recomandat zanocin 200mg (ofloxacina) - (producator ranbaxi, la noi sc terapia sa, str. fabricii 124, cluj-napoca)..dupa primele doua capsule "mi-a luat cu mana" si nu am mai avut nici o problema. initial am crezut si eu ca durerile in testicole provin de la coloana.
Alte subiecte recente din această secțiune: