Durere inghinala / testiculara / lombara

02-04-2020
victor10
Nu este medic/terapeut
victor10
Buna ziua, am nevoie de o opinie cu privire la o situatie pe care o intampin.In urma unui contact sexual neprotejat, (coincidenta sau nu), la 10 zile mi-a aparut o durere inghinala bilaterala si testiculara. Inainte ca durerea sa apara, am facut si un efort fizic, am tras puternic de niste materiale metalice.
Convins ca m-am infectat cu chlamyd sau gonoree, am luat timp de 7 zile amoxicilina, fara rezultat. Mers la urologog, efectuat secretie uretrala, analiza urina, PSA normal, nu a aparut nimic. Urologul a scris prostatita si dat sumetrolin timp de 10 zile, vit. E, diclofenac, fara rezultat.
Dupa, am luat si 2 azitromicina de 500 mg insa tot nu m-a ajutat. La 20 zile dupa amitromicina, efectuat PCR chlamydia, gonoree, sifilis, HIV, toate negative. Aceeleasi ivestigatii le-am repetat si la 65 zile de la expunere, acelasi rez. negativ.
La 92 zile am efectuat ecograf si mi s-a spus ca este adenopatie inghinala bilaterala, i-am expus dr. situatia si a zis ca sigur este de la BTS si acestea nu apar in investigatii; mi-a prescris azitromicina timp de 7 zile, insa fara efect...
Inainte de a lua anitbioticul, am efectuat din nou analize chlamydia (proba sange), sifilis, HIV (105 zile dupa expunere), toate fiind negative ! Efectuat si homoleuc. completa, VSH, proteina C reactiva, toate sunt in valori normale. Nu am slabit, nu ametesc, doar ma aprind la fata, simt ca imi ard obrajii insa nu am febra !
Vazut si 2 chirurgi, unul a zis ca este hernie inghinala (mi-a impins un deget in sus la baza penisului), altul a zis ca nu este vorba de asa ceva ! Total confuz !
Durereile sunt inghinale bilateral, (senzatie de usturime, arsura), durere usoara in testicule (mai ales stangul, jena as spune), durere lombara joasa (umeori puternica), durere muschi fesieri, durere solduri (nu mereu), durere ce coboara spre pulpa piciorului. Pentru durerea lombara joasa (langa zona fesiera), am folosit voltaren si m-a mai ajutat, doar atat.
Ce investigatii sa mai efectuez, catre ce medic sa ma adresez? Sunt deja disperat !
Va multumesc enorm !
1 comentarii
0
24-11-2022, ora 20:34
razvandinu29
Nu este medic/terapeut
razvandinu29
Salut
Ai rezolvat problema...deoarece în situația ta mă aflu și eu numai că la mn se lasă durerea și pe picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •