durere la genunchiul sting

05-01-2011
barsangabi
Nu este medic/terapeut
barsangabi
buna seara, am o intrebare ptr. domnul doctor Uscatu Marius. am ounflatura la genunchiul sting, deasupra rotulei si o gilma sub genunchi partea dreapta, nu ma doare dar ma tine cind indoi genunchiul, cam din acelasi timp a inceput sa ma doara si cotul drept pe os. M-am dat cu crema si nu s-a intimplat nimic, am luat si diclofenac pastile si rupan, nu s-a schimbat nimic.Cam de o luna ini trosnesc cam toate incheieturile si imi furnica picioarele pina dupa calcai.Amalize bune.Incercsa fac oprogramare la reumatolog.Am 40 de ani.Este alta cale.Va multumesc.
4 comentarii
0
05-01-2011, ora 23:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Intr-adevar, prezenta poli-artralgiilor (dureri articulare multiple) trebuie sa va indrume catre o consultatie la specialistul reumatolog.
Tineti-ne la curent cu demersurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
06-01-2011, ora 20:19
barsangabi
Nu este medic/terapeut
barsangabi
va multumesc pentru indrumare, dar cum marg lucrurile in ro., mai ales in domeniul medicinei, doar pe data de13 ian., incep sa se faca programari pentru reumatologie, la stat.asadar rabdare fara tutun.Va multumesc Domnule Doctor.
0
07-06-2012, ora 21:15
lilibotis
Nu este medic/terapeut
lilibotis
Buna seara!
Ma numesc Liliana, 45 ani;1, 69 m ;87 kg;anul trecut am avut o interventie la genunchiul stang de artroscopie pentru indepartarea unei parti din cornul inferior al meniscului interior(sper ca m-am expus bine termenii).De cateva luni a inceput sa ma doara ocazional in decursul unei zile apoi durerile s-au intensificat si de o luna acuz dureri puternice si continue la acest genunchi, chiar si in pat noaptea.Medicul mi-a prescris Arcoxia(am renuntat, ca nu -mi permit financiar), iar acum Glizolan, care nu-si face efectul in cazul meu.
Va rog sa-mi recomandati ce pot sa fac pana imi vine randul sa ma vada traumatologul?
0
07-06-2012, ora 21:36
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cauza durerilor actuale este, cu mare probabilitate, distrugerea cartilajului articular (gonartroza), urmare a suprasolicitarii determinate de cele 25-30 kg in plus.
Prin urmare, pentru ameliorarea durerilor este imposibil de evitat scaderea ponderala drastica. Medicamentele sunt iluzorii si nu va pot reda cartilajul articular distrus de greutate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.