Durere laba picior drept- articulatie umflata

22-07-2016
Dreadknight
Nu este medic/terapeut
Dreadknight
Buna ziua,

De sambata am dureri la laba piciorului drept, cand merg. Nu ma doare noaptea sau ceva, ma doare doar cand merg. Durerea era initial in talpa, dupa care s-a mutat deasupra labei piciorului. De cateva zile, articulatia s-a umflat. Mentionez ca nu m-am lovit sau ceva, cel putin nu imi aduc aminte.

Sunt barbat, 26 de ani, 1.69 inaltime si 62 kg. si nu ma stiu suferind de vreo boala cronica sau ceva. Am o piatra mica la rinichiul drept..dar nu cred ca mi s-a umflat de la asta articulatia.

Am pus si un link cu o poza jos. Se vede si un mic cerc rosu pe picior, ma gandesc ca acolo m-o fi muscat, intepat, ciupit ceva. Se poate sa ma doara de la o intepatura de insecta?Imi e frica sa nu fie vorba de vreo capusa.

Aveti vreo idee? Sa continui sa incerc sa misc articulatia..sau ar trebui sa stau la pat?

Multumesc pentru timpul acordat!

[IMG]http://i68.tinypic.com/xcrksm.jpg[/IMG]
2 comentarii
0
22-07-2016, ora 21:31
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Raspunsul necesita, evident, examinarea clinica directa a piciorului.
Este foarte probabila o intepatura de insecta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
24-07-2016, ora 23:39
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Buna seara

Este o situatie mai putin comuna.
Intr-adevar, este posibila si o intepatura, eventual de insecta, mai putin probabil capusa in acea zona.
Nu am reusit sa deschid imaginea oferita, insa mi-o puteti trimite alternativ pe enescum@hotmail.com.
Fara imagine sau explorare este greu de formulat o opinie.
Pana la rezolvare, un tratament antiinflamator local, eventual general, de cateva zile, ar putea fi justificat.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in Stiinte Medicale
Constanta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: