Durere laba picior drept- articulatie umflata
Buna ziua,
De sambata am dureri la laba piciorului drept, cand merg. Nu ma doare noaptea sau ceva, ma doare doar cand merg. Durerea era initial in talpa, dupa care s-a mutat deasupra labei piciorului. De cateva zile, articulatia s-a umflat. Mentionez ca nu m-am lovit sau ceva, cel putin nu imi aduc aminte.
Sunt barbat, 26 de ani, 1.69 inaltime si 62 kg. si nu ma stiu suferind de vreo boala cronica sau ceva. Am o piatra mica la rinichiul drept..dar nu cred ca mi s-a umflat de la asta articulatia.
Am pus si un link cu o poza jos. Se vede si un mic cerc rosu pe picior, ma gandesc ca acolo m-o fi muscat, intepat, ciupit ceva. Se poate sa ma doara de la o intepatura de insecta?Imi e frica sa nu fie vorba de vreo capusa.
Aveti vreo idee? Sa continui sa incerc sa misc articulatia..sau ar trebui sa stau la pat?
Multumesc pentru timpul acordat!
[IMG]http://i68.tinypic.com/xcrksm.jpg[/IMG]
De sambata am dureri la laba piciorului drept, cand merg. Nu ma doare noaptea sau ceva, ma doare doar cand merg. Durerea era initial in talpa, dupa care s-a mutat deasupra labei piciorului. De cateva zile, articulatia s-a umflat. Mentionez ca nu m-am lovit sau ceva, cel putin nu imi aduc aminte.
Sunt barbat, 26 de ani, 1.69 inaltime si 62 kg. si nu ma stiu suferind de vreo boala cronica sau ceva. Am o piatra mica la rinichiul drept..dar nu cred ca mi s-a umflat de la asta articulatia.
Am pus si un link cu o poza jos. Se vede si un mic cerc rosu pe picior, ma gandesc ca acolo m-o fi muscat, intepat, ciupit ceva. Se poate sa ma doara de la o intepatura de insecta?Imi e frica sa nu fie vorba de vreo capusa.
Aveti vreo idee? Sa continui sa incerc sa misc articulatia..sau ar trebui sa stau la pat?
Multumesc pentru timpul acordat!
[IMG]http://i68.tinypic.com/xcrksm.jpg[/IMG]
2 comentarii
Buna seara!
Raspunsul necesita, evident, examinarea clinica directa a piciorului.
Este foarte probabila o intepatura de insecta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul necesita, evident, examinarea clinica directa a piciorului.
Este foarte probabila o intepatura de insecta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara
Este o situatie mai putin comuna.
Intr-adevar, este posibila si o intepatura, eventual de insecta, mai putin probabil capusa in acea zona.
Nu am reusit sa deschid imaginea oferita, insa mi-o puteti trimite alternativ pe enescum@hotmail.com.
Fara imagine sau explorare este greu de formulat o opinie.
Pana la rezolvare, un tratament antiinflamator local, eventual general, de cateva zile, ar putea fi justificat.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in Stiinte Medicale
Constanta
Este o situatie mai putin comuna.
Intr-adevar, este posibila si o intepatura, eventual de insecta, mai putin probabil capusa in acea zona.
Nu am reusit sa deschid imaginea oferita, insa mi-o puteti trimite alternativ pe enescum@hotmail.com.
Fara imagine sau explorare este greu de formulat o opinie.
Pana la rezolvare, un tratament antiinflamator local, eventual general, de cateva zile, ar putea fi justificat.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in Stiinte Medicale
Constanta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort in picior
- 6Dureri de picioare la 7 ani
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 1Durere de picioare
- 0dureri de picioare la copii
- 3durerea de picior si genunchi
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 6dureri puternice picioare... ce as putea sa am?
- 2durere picior amortire inima
- 27guta sau altceva?
- 0dureri grave de picioare
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 3dureri de picior sus la incheietura
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 8Dureri de oase
- 3Durere tibie
- 3Dureri laba piciorului drept
- 1Dureri picior
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: