Durere care nu trece ( laba piciorului )
Buna ziua,
De ceva vreme - sa fie cateva luni, un an -, ma doare laba piciorului drept, in zona siretului, pe partea superioara. Cel mai probabil am capatat-o la fotbal, intr-o 'contra', un adversar lovindu-ma cu talpa peste picior. Problema este ca imi trece dupa o saptamana-doua, iar cand merg la fotbal, daca sutez un pic mai tare apare din nou aceasta durere cu 'ecou', care se resimte inclusiv cu un 'puls' in zona respectiva.
Ma gandeam sa fac un RMN ceva, dar consider ca o parere preliminara nu ar strica...
Multumesc!
De ceva vreme - sa fie cateva luni, un an -, ma doare laba piciorului drept, in zona siretului, pe partea superioara. Cel mai probabil am capatat-o la fotbal, intr-o 'contra', un adversar lovindu-ma cu talpa peste picior. Problema este ca imi trece dupa o saptamana-doua, iar cand merg la fotbal, daca sutez un pic mai tare apare din nou aceasta durere cu 'ecou', care se resimte inclusiv cu un 'puls' in zona respectiva.
Ma gandeam sa fac un RMN ceva, dar consider ca o parere preliminara nu ar strica...
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Este total aberant si contra-productiv sa faceti un RMN fara o examinare clinica atenta si competenta.
De altfel, in aceste cazuri nu se recurge la RMN ci, eventual, rarissim, la Computer-Tomograf, insa numai dupa examinare clinica.
Este evident ca traumatismele legate de foot-ball va provoaca suferinta. Prin urmare, logic, trebuie sa evitati tocmai sursa suferintei..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este total aberant si contra-productiv sa faceti un RMN fara o examinare clinica atenta si competenta.
De altfel, in aceste cazuri nu se recurge la RMN ci, eventual, rarissim, la Computer-Tomograf, insa numai dupa examinare clinica.
Este evident ca traumatismele legate de foot-ball va provoaca suferinta. Prin urmare, logic, trebuie sa evitati tocmai sursa suferintei..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 17dureri de maini si de picioare
- 8durere de picioare
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 11Durere deget picior
- 3durere la incheietura piciorului
- 6durere la piciorul drept si putin mai sus.. sub genunchi
- 6Durere pulpa superioara
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 6Durere ingrozitoare la picioare, cateodata ii da lacrimile de durere
- 3durere piciorul stang muschii biceps femural, fesa stanga si gamba
- 9Ce pot face?
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 3Durere la laba piciorului drept
- 0dureri grave de picioare
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 1durere picior stang
- 3Durere picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: