Durere mare menstruatie
Buna seara!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
1 comentarii
Salut! Nu este normala durerea de intensitate mare. Ar trrbui sa faceti niste verificari mai profunde. Ar putea fi vorba si despre endometrioza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament naturist pt dureri la menstruatie?
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 4dureri mari in timpul menstruatiei
- 2dureri menstruale
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 1dureri la menstruatie
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 0cheaguri mari de sange
- 3Ma puteti ajuta?
- 7hainele imprumutate transmit boli ginecologice
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1Menstruație
- 0Menstra neplacuta
- 0Chist si dureri CM
- 2Cheagurile de sânge la menstruație sunt normale?
- 0Ajutor - am inceput sa am cheaguri de sange maricele
Mai multe informații despre: Durerea menstruala menstruatia cu cheaguri dureri menstruale durerile menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: