Durere mare menstruatie
Buna seara!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
1 comentarii
Salut! Nu este normala durerea de intensitate mare. Ar trrbui sa faceti niste verificari mai profunde. Ar putea fi vorba si despre endometrioza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14endometrioza
- 7Menstruatie cu cheaguri (inchis la culoare)
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 4Menstruatie prelungita cu dureri dimineata si seara
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 9ce sa fie oare
- 4Dureri menstruale, balonare si pietre la rinichi
- 4Menstruatie prelungita!!
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1Menstruatie putina
- 1Dureri menstruale insuportabile
- 4Cheaguri in timpul menstruatiei la virgina
- 0Menstra neplacuta
- 0Leucemia, analize la sânge WBC 15.80
- 2Cheagurile de sânge la menstruație sunt normale?
- 1Ajutati ma va rog - dureri ingrozitoare inainte de a veni menstruatia
Mai multe informații despre: Durerea menstruala menstruatia cu cheaguri dureri menstruale durerile menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: