Durere ovar drept
Buna seara
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 4Ce sanse am sa raman insarcinata?
- 4de cateva saptamaniii ma doare usor burta mai exact pe mijloc jos
- 2dureri de ovare
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 1Durere de ovare
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 1Dureri in zona ovarelor
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 0Durere de ovare mare
- 3Dureri ovare pe sarcina!
- 1Cheaguri mari de culoare roz si dureri excesive!
- 1Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
- 0Ovar stang marit si dureros
- 0Anticoncepționale
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: