Durere ovar drept
Buna seara
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 7durere de ovare
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 5infectie cu ureaplasma?
- 5Balonare, arsuri, somnolenta, dureri in zona ovarelor
- 2dureri pelvine nocturne
- 8Secretie gelatinoasa si dureri de ovare
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2Metode de contraceptie
- 1Dureri in zona ovarelor
- 0Durere ovare polichistice
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 0Anticoncepționale
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: