Durere ovar drept
Buna seara
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 3urinez des si ma dor ovarele
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 4durere (excesiva) la ovare
- 14Durere de ovare
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 0durere ovar stang de cateva luni
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0rmn - probleme ovariene
- 7Durere de ovare
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 1Insarcinata sau nu ?
- 2Nu ma mai excit / atrofie / durere de ovar
- 1Cheaguri mari de culoare roz si dureri excesive!
- 4Infecție urinara/ candida
- 0Durere in afara menstrei
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: