Durere ovar drept

Buna seara
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 0durere ovar stang de cateva luni
- 1Durere de ovar
- 1Dureri in zona ovarelor si a spatelui
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 0Durere de ovare mare
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 0Indomentacin supozitoare
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 5Sunt ingrijorata. De cateva zile ma dor rinichii si ovarele.
- 0Ovar stang marit si dureros
- 0Durere in afara menstrei
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: