Durere ovar drept

22-11-2016
Raluca dArc
Nu este medic/terapeut
Raluca dArc
Bună ziua!
Am 18 ani şi de aproximativ 3 zile am dureri în zona pelviana, ovar drept. Duminică seară, adică în a 11 a zi a ciclului menstrual, am observat un firişor de sange, secreția predominantă fiind roz. Am luat un Nurofen, dar durerea a rămas constantă. S-a continuat ieri cu o scurgere maro inchis, şi cu o balonare enervantă, iar astăzi secreția a revenit la normal, însă simt o oarecare tensiune în abdomenul inferior. Nu sunt activă sexual, deci am eliminat din start vreo sarcină.
Scriu aici pentru că aş dori să aud o părere să ma liniştesc puțin, deoarece nu vreau să ma alarmez şi să fug imediat la medic. Am ținut o sticlă cu apă caldă pe abdomen, şi m-a mai liniştit un pic. Este posibilă o dereglare hormonală? De vreo 2 luni mă confrunt şi cu un uşor episod acneic. Menstruațiile mele sunt regulate, dar foarte dureroase în primele 2 zile. Credeți că ar fi vorba de o ovulație tardivă (ziua a 11 a)? Am mai avut sângerări la ovulație şi aceleaşi simptome, însă durerea ovariană dispărea de la sine sau cu un antiinflamator.
Mulțumesc!
2 comentarii
0
22-11-2016, ora 09:56
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va recomandam un consult la un medic de specialitate, un diagnostic corect poate fi pus doar in cazul in care poate fi evaluat istoricul medical, stil de viata, antecedente si in care aparatul genital poate fi vazut ecografic, poate fi vorba de un chist, , de o dereglare hormonala etc iar acestea nu pot fi excluse online.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
06-02-2021, ora 14:19
Lore2793
Nu este medic/terapeut
Lore2793
Exact asa am si eu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: