Durere penis. Posibila fractura?

26-03-2015
Anonim2400
Nu este medic/terapeut
Anonim2400
Buna seara! in urma cu aproximativ 10 zile in urma unui act sexual partenera a facut o miscare gresita si m-am lovit.erectia a disparut imediat si s-a instalat o durere la baza penisului undeva pe partea stanga.am luat antiinflamatoare pastile, am facut pauza si am mers la doi urologi.in urma examenului fizic nu s-a descoperit nimic innafara de un varicocel de gradul 3 de care stiam deja. in continuare am erectie( ce e drept, mai greu ca inainte) si in continuare am dureri mari dar marea majoritate ca penisul nu se afla in erectie, cam la orice miscare a lui, fiind foarte rigid si dureros. nu s-a umflat nimic, nu s-a invenetit.penisul este drept in erectie, nu prezint urme de curbare a acestuia.La ultimul consult mi s-a spus ca am 'un fel' de intindere si ca nu s-a rupt nimic..nu mai inteleg nimic, daca cineva ar putea sa ma ajute as fi foarte recunoscator.nu mi-a facut nimeni vreo ecografie sau altceva innafara de un control fizic, palpare.durerea o resimt acum si la nivelul penisului cand acesta nu este in erectie..dar parca ramane incordat cu toate ca scade vizibil in marime dar ramane foarte rigid si dureros daca incerc sa il lipesc de abdomen.se relaxeaza si nu mai este la fel de incordat si dureros doar cand stau intins pe spate in pat..multumesc!
5 comentarii
0
03-04-2015, ora 14:37
Anonim2400
Nu este medic/terapeut
Anonim2400
nu are nimeni vreo idee? am fost la 3 medici urologi si nici acum nu s-a rezolvat..astazi merg sa fac o ecografie a aparatului genital, mai e nevoie oare si de vreo alta analiza?
0
05-04-2015, ora 14:49
tibicent
Nu este medic/terapeut
tibicent
Salut. Am aceeasi problema ca si tine. Te rog spune-mi daca ai aflat ceva
0
10-04-2015, ora 18:09
Anonim2400
Nu este medic/terapeut
Anonim2400
Observ ca nimeni nu poate da macar un sfat, eu voi face cat de curand un Rmn al pelvisului si al aparatului genital. stie cineva unde pot face asta mai ieftin sau gratuit cu trimitere de la specialist?
0
10-04-2015, ora 22:19
tibicent
Nu este medic/terapeut
tibicent
Dar la ecograf ce ti-a zis???
0
13-04-2015, ora 14:57
xodiac
Nu este medic/terapeut
xodiac
Doar o treime din gland este la vedere, doua treimi fiins in interioe. Dupa cum ai descris, cel mai probabil ai facu o intindere/entorsa a penisului la baza lui. Atunci cand este in erectie poti sa il misti in laterale si sa observi in cs parte se misca mai usor. Daca se misca la fel in laterale, ai facut doar o intindere si trece cu antiinflamatoare. Cel mai bine este un rmn, eco pentru a vedea fibra musculara a penisului sa nu fie rasucitata, intinsa si sa preseze vasele de sange din zona.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •