durere puternica de genunchi dupa meniscectomie partiala

13-02-2012
doar-eu
Nu este medic/terapeut
doar-eu
Buna ziua,

In urma cu 3 saptamani mi-a fost facuta o meniscectomie partiala, diagnosticul dupa externare fiind:entorsa genunchi stang cu LMI. Dupa interventie m-am simtit bine, problema este ca de 2 zile am inceput sa am dureri puternice in zona genunchiului operat (la mers, sau cand stau in pat si incerc sa indoi piciorul). Pe langa dureri, senzatia mea este ca pe moment se blocheaza genunchiul.(adica nu pot intinde pana la capat piciorul)
Aceste dureri nu le am de fiecare data cand merg, dar intensitatea si faptul ca nici macar inaintea operatiei nu ma durea asa rau genunchiul, ma ingrijoreaza.

Imi puteti spune, va rog, daca credeti ca ceva nu este in regula ?

Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
01-05-2012, ora 12:42
passiflora
Nu este medic/terapeut
passiflora
Buna ziua,
si eu m-am operat pe 19 aprilie 2012 la genunchi, ...am facut de fapt o artroscopie ( ceva de genul cotroboit prin genunchi cu doi clestisori care repara ce e stricat)si a trebuit sa ma si taie lateral ca sa-mi fixeze rotula. In fine, problema este ca si eu dupa operatie m-am simtit excelent as putea spune, numai ca de cateva zile am la fel ca si tine niste dureri cumplite, mai ca imi pare rau ca m-am operat.(glumesc). Nici eu nu stiu care este cauza,...o explicatie cat de cat am primit, cand se face artroscopia se baga un ser care dilata genunchiul, dupa operatie acesta mai sta un timp in organism se resoarbe mai greu si de acea nu sunt nici dureri. Kinetoterapeuta de la spital mi-a dat sa fac un set de exercitii pentru mobilitatea genunchiului,...sincer pot spune ca am dureri cand le fac dar nu ma las, numai asa voi intra din nou in normalitate cu genunchiul.
Iti doresc recuperare rapida si multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns