durere puternica dupa extractie, atat locul, cat si urechea
am avut o lucrare la maseaua de dinainte de maseaua de minte, dupa cateva luni a inceput sa ma doara, mai exact acum 4 zile, fiind o durere fff puternica, insuportabila. a doua zi am mers la dentist, si a mi-a mai lucrat ceva pe acolo, mi-a pus tratament, dar degeaba, nu am mai indurat, si acum 2 zile m-am dus sa m-il extraga.
acum dupa 2 zile de la extractie, sangerarea s-a mai oprit, dar ma doare destul de tare locul extragerii, gura nu o pot deschide foarte mult, acest lucru mi-la spus si dentidtul, caci a fost destul de dificila extractie, iar maseauaa de minte nu stiu ce s-a intamplat, caci parca s-a ridicat, si nu pot pune dinte peste dinte, caci maseaua de minte m-i se loveste de gingiie, si ma mai doare si urechea, destul de tare
ce ar trebui sa fac?
acum dupa 2 zile de la extractie, sangerarea s-a mai oprit, dar ma doare destul de tare locul extragerii, gura nu o pot deschide foarte mult, acest lucru mi-la spus si dentidtul, caci a fost destul de dificila extractie, iar maseauaa de minte nu stiu ce s-a intamplat, caci parca s-a ridicat, si nu pot pune dinte peste dinte, caci maseaua de minte m-i se loveste de gingiie, si ma mai doare si urechea, destul de tare
ce ar trebui sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.