Durere slaba dupa aplicarea plombei

04-08-2016
Happyboy
Nu este medic/terapeut
Happyboy
Salut tuturor!

De curând, in urma unei vizite la medicul stomatolog, am constatat apariția unei carii interdentare frontale pe maxilarul superior (intre cei doi dinți frontali), de mărime mică, de care medicul dentist s-a ocupat chiar in decursul zilei de ieri.
In urma aplicării straturilor asa numitei plombe si pilirea, apoi lustruirea dintelui mai puternic afectat, am simțit mici dureri, aproape insesizabile, prezente si in acest moment, care m-au adus in pragul de a ma întreba daca totul este bine. Ce credeți?
2 comentarii
0
04-08-2016, ora 16:51
Dr. Vacaru Marius
Stomatologie, Iasi
Dr. Vacaru Marius
Buna ziua. Pot sa apara astfel de dureri in timpul tratamentului dar cel mai important este sa vedeti daca ele persisita cateva zile si nu se accentuează. Daca acestea nu dispar va sfătuiesc sa mergeți din nou la medicul stomatolog.Cu stima dr Marius Vacaru
0
04-08-2016, ora 16:57
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Este normal sa apara sensibilitate in timp ce se lucreaza, mai ales daca nu aveati anestezie locala administrata.
Urmariti va rog care este simptomatologia zile urmatoare si daca sensibilitatea persosta sau reapare va sugerez sa faceti o radiografie si sa vizitati iar un medic stomatolog pentru a evita complicatiile pulpare( afectiuni ale nervului )
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul