Durere spate
Buna ziua,
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
4 comentarii
poate fi blocarea unei articulatii costo-transversale sau o nevralgie intercostala, ambele frecvente in scolioze
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, am fost la neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere spate.. slujba 8 ore pe scaun
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 4Durere in stomac si in spate.
- 0Durere de spate in partea omoplatului stang
- 5Antibioticele si menstruatia
- 58Mielom multiplu sau boli metastatice
- 1intepenirea spatelui
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 4Ma doare zilnic spatele
- 13Dureri coloana
- 6artroza lombara
- 2durere de spate in zona plamanilor!
- 1dureri de spate
- 2durere lombara care reapare mai ales când merg la fotbal
- 3Probleme spate stanga
- 4Durere insuportabila de spate
- 6Durere spate
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere de spate - de la coloană sau problemă renală? Cum le diferențiem
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: