Durere spate
Buna ziua,
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
Ma doare spatele in partea dreapta zona plaminilor.Nu am nimic la plamini., Mi s a spus, la radiografie ca am o mica scolioza. Intrebarea mea e de ce nu ma doare in repaus, la micile activitati din casa sau cind stau intinsa in pat. Ma doare cind ies, cind umblu, parca ma ustura, ma arde.doar cind umblu.
4 comentarii
poate fi blocarea unei articulatii costo-transversale sau o nevralgie intercostala, ambele frecvente in scolioze
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, am fost la neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Buna!Ai mai găsit cauza durerilor?Si eu m-a confrunt cu o problema asemănătoare pot sa zic.Durere toracală mai concret m-a dor mușchi de pe spate de un an, am făcut analize de sânge RMN dorsal am fost la fizioterapie, ostepatie, neurologie nu mai știu unde sa merg și ce sa m-a mai fac e o durere continua și in urma analizelor eu nu am nimic pe 20 Octombrie am programare la ortoped Menționez ca locuiesc in Olanda și aici sa Primești o trimitere durează minim 2 luni.Sunt stresată maxim ca durerile se accentuează pe zi ce trece.Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 2dureri insuportabile de oase
- 6durere abdominala flanc drept si spate
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 2am avut dureri mari de spate, in zona lombara in urma cu trei saptamani
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 5Durere persistenta spate(zona coastelor)
- 0durere de spate
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 7dureri de spate
- 0Durere de spate in zona lombara
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 13Dureri coloana
- 5durere in spate, in partea dreapta jos...
- 1durerea in spate
- 1Dureri de spate
- 6Durere Spate
- 1Durere toracica
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere de spate - de la coloană sau problemă renală? Cum le diferențiem
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: