Durere Spate

am si eu de o saptamana o durere la spate jos la coloana-bazin, ma ia durerea mai tare dupa ce ridic greutate.am unele momente dupa mai multe ore cand ma ia durerea asa de tare de nu mai pot sa stau in picioare din cauza dureri prea tare. ce ar putea sa fie ?
6 comentarii

di cele descrise pare a fi o problema a coloanei (uzura mecanica, hernie de disc, instabilitate etc.)
ar trebui un examen fizic competent si in functie de acesta radiografii, RMN etc
in prima faza nu ar strica un pic de repaus si antiinflamatoare, kinetoterapie pentru spate etc.
ar trebui un examen fizic competent si in functie de acesta radiografii, RMN etc
in prima faza nu ar strica un pic de repaus si antiinflamatoare, kinetoterapie pentru spate etc.

si daca la control medicul imi zice ca am hernie , e un handicap sau nu ?

relativ. statistic cam 20% din populatie are o hernie de disc, insa nu toti sunt operati.
tratamentul depinde de simptoame, daca aveti "numai" dureri de spate atunci prima incercare este tratamentul conzervativ
tratamentul depinde de simptoame, daca aveti "numai" dureri de spate atunci prima incercare este tratamentul conzervativ

si ce perioada de repaus trebuie sa iau de la munca fizica ?

in prima faza ar trebui clarificat ce cauzeaza problema si dupa aceea se discuta tratamentul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 32durere lombara si abdominala dreapta
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 24am tbc?
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 6ma doare de ieri undeva in zona lombara stanga joasa si un pic genunchiul
- 8Lovitura la un meci de fotbal cu ghenunchiul in zona lombara
- 2dureri de spate
- 0Dureri de spate
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 1Durere lombara de 8 luni de zile, dar nimic la RMN (la 19 ani)
- 10Dureri la plamani sau dureri de spate?
- 5durere in spate, in partea dreapta jos...
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 0Dureri ( arsuri)lombare cu radiere in membrele inferioare
- 7Ajutați-mă - dureri lombare groaznice
- 1Durere lombara
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 0Durere spate - episoade
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea lombara durerea de spate durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: