Durere sub omoplatul drept, mana dreapta amortita

Buna ziua.Am 48 de ani si de vreo 13 zile am o durere sub omoplatul drept intermitenta, adica am crize la intervale neregulate.Medicul de familie nu a stabilit un diagnostic clar;ma spus ca s-ar putea sa fie o contractie musculara dar nu e sigur;mi-a prescris Diclofenac, Sindolor gel, Mydocalm si sa port un corset pe care l-am achizitionat deja dintr-un magazin de tehnica medicala.Dupa cateva zile de tratament, durerea s-a mai ameliorat putin dar tot persista, in schimb a inceput sa-mi amorteasca mana dreapta.Cand sunt relaxat si linistit, durerea ma lasa dar cum ma ridic din pat incepe iar;la fel si atunci cand port corsetul, nu mai am dureri iar daca il scot, incepe iar sa ma doara.Mentionez ca in trecut am avut lumbago dar am facut proceduri si injectii care mi-au oprit crizele.ce ma sfatuiti?
2 comentarii

Buna dimineata! Eu va sugerez sa faceti o radiografie de torace, sa consultati un medic neurolog si un medic reumatolog. Ati facut si investigatii sangvine? Daca nu, faceti investigatiile screening ( Hemoleucograma, VSH, glicemie, TGO, TGP, colesterol, uree, creatinina, ac uric, examen sumar urina) si ne mai intereseaza daca aveti sau nu si un sindrom inflamator ( VSH, fibrinogen, proteina C reactiva). In urma investigatiilor si consulturilor se poate stabili un diagnostic si se poate initia un tratament corect. Numai bine

Buna ziua,
Cum ati rezolvat aceasta problema anul trecut?Ma confrunt si eu exact cu aceleasi dureri... am fost la medic, insa tot nu mi-a trecut dupa tratament cu antiinflamatoare si creme.Multumesc
Cum ati rezolvat aceasta problema anul trecut?Ma confrunt si eu exact cu aceleasi dureri... am fost la medic, insa tot nu mi-a trecut dupa tratament cu antiinflamatoare si creme.Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 6Durere umar dupa radioterapie; imi misc foarte greu mana
- 4Durere groaznica...
- 4Dureri umar
- 1Durere omoplat, furnicaturi degete.
- 7durere umar
- 4Durere de umar persistenta
- 3Durere umar stang
- 1durere de umar stang care nu mai trece
- 9Durere spate umar
- 1durere de umar
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 3durere umar drept
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 0Dureri omoplat, mana...
- 0Dureri insuportabile de umeri
- 0Durere spate zona dreapta ( paralel cu partea dreapta a pieptului in fata )
- 2Durere foarte acuta umar
Mai multe informații despre: Durere de umar omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: