dureri acute umarul stang

09-09-2009
mlg
Nu este medic/terapeut
mlg
Buna ziua tuturor!

Am 24 de ani si sunt doctoranda in informatica. De mai bine de o saptamana, am inceput sa am dureri puternice in umarul stang, care imi iradiaza in toata jumatatea de sus a bratului. De cateva luni, la trezirea de dimineata, am observat ca imi simt bratul (bratele) ca amortit(e) si ma gandeam ca e din cauza ca dorm pe o parte.

In plus, am remarcat ca durerile pe care le simt se inrautatesc semnificativ cand e urat afara (innorat, ploios etc.). Simt durerile parca din incheietura si nu stiu daca sunt de fapt de la muschi sau de la oase. Durerile sunt acute in special dimineata, in timpul zilei ma mai lasa. Unele miscari ale bratului insa le readuc in prim-plan (de exemplu, ridicare sau deplasare la stanga...). Precizez si ca am incercat si niste exercitii simple de gimnastica, in ideea ca durerile ar fi gen febra musculara, dar situatia nu s-a ameliorat deloc.

Mentionez ca am un stil de viata sedentar si ca nu am vicii (fumat, alcool etc.) sau afectiuni cronice. Nu am mai avut inainte asemenea probleme de sanatate.

Multumesc tuturor anticipat pentru raspunsuri.
3 comentarii
0
09-09-2009, ora 17:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti recomand inainte de toate o consultatie la un medic homeopat cu experienta. Prezinti niste simptome tipice ale unor remedii homeopate care te pot vindeca foarte usor si fara efecte secundare.
Din cauza agravarii la vreme umeda cat si la lipsa unei cauze mecanice aceste simptome arata un proces
reumatic la nivel de muschi care ar putea avea o cauza infectiosa si care nu se vindeca cu medicamente chimice.
0
09-09-2009, ora 17:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In plus, nimic nu este fara cauze: au existat probleme sufletesti, emotionale, presiune psihica, stress, etc. inainte de aparitia acestor simptome ?
0
09-09-2009, ora 20:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sunteti meteosensibila si s-ar putea sa aveti probleme cu cordul (inima), dupa cum a spus si Scarface, probabil pe fond infectios (o posibila endocardita!)...consultati medicul (pe care-l doriti, medic care practica medicina conventionala sau neconventionala)...Insanatosire grabnica!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •