durere testicul drept

17-06-2009
kiel
Nu este medic/terapeut
kiel
Am 27 ani si de cate va zile, mai precis de 3 zile am o durere la testiculul drept. Este o durere cat de cat suportabila. Precizez ca la palpare este mai tare decat cel stang. Este ceva grav? Se poate trata fara interventie chirurggala?
4 comentarii
0
18-06-2009, ora 02:01
drKata
Nu este medic/terapeut
drKata
buna seara
Sfatul meu e sa te vada un medic chirurg sau urolog
Sanatate si numai bine!
0
18-06-2009, ora 07:42
kiel
Nu este medic/terapeut
kiel
Dar nu stiti ce ar putea fi?
0
02-12-2009, ora 17:28
johndoero
Nu este medic/terapeut
johndoero
salut,

exact ca kiel de cateva zile am o durere la testiculul, dar durerea s-a lasat si pe piciorul drept...ma dor in continuu, nu tare, dar deranjant..e o durere surda...daca era doar piciorul nu era nici o problema, dar ma cam sperie cand vine vorba si de testicul..ma puteti ajuta cu o parere inainte sa ajung pe la doctor daca o mai tine asa??
0
18-04-2013, ora 10:05
Paulos
Nu este medic/terapeut
Paulos
Salut la toata lumea si din start vreau sa va dau o veste buna. Nu e nimic de tratat, e doar o mica chestie care trebuie evitata/schimbata. Dar inainte de toate sa va explic povestea mea:

Locuiesc in Canada de ceva timp, de meserie, e foarte important !!!, instructor auto. Intr-una din zile, din senin, fara nici un motiv, la prima ora a diminetii, mai bine zis cand m-am trezit, o durere imensa in testiculul drept. Sursa era complet de neidentificat. Era o durere vaga, care venea si pleca, cateodata se ducea putin si in piciorul drept. Asta a durat cam 3-4 luni pana am zis ca e timpul sa vad un doctor. Facut analize, urina, sange, luat antibiotice, reexaminare. Am schimbat si garderoba, trecut pe pantaloni largi... dar Nik, nici un efect. Intr-una din zile, conducand, si suferind de durere, am scos portofelul care il tinem in buzunarul din spate, practic sub fund, ca sa platesc niscai benzina. Dupa, nu l-am mai pus la loc, ci l-am lasat prin masina. Inmediat, instant, din acea clipa nu am mai avut nici o durere. Spre seara am zis sa fac un test, pus portofelul la loc, in 5 minute durere in testicul. Deja era clar ca toate testele si medicatia a fost de prisos. Portofelul apasa un nerv Sacral. Mers din nou la doctor, explicat problema, facut test colonala, nu era mare lucru dar era clar ca de la nerv, nu portofelul era vina principala cat pozitia statului in scaun. Din ziua aceea tin coloana dreapta, spatarul la scaun drept, putin inconfortabil in prima perioada dar va obisnuiti, ca de,... eram in scaun ca la plaja dat pe spate aproape 45 de grade, si de asta au aparut problemele. Am peste jumatate de an de cand nu am mai simtit acea oribila senzatie deloc, si mi-am promis ca o sa va impartasesc si voua secretul. Nu mai aruncati banii pe diversi "specialisti", nu va maltratati testiculele luand biopsii, ci foarte simplu, scaunul in care lucrati la birou sau scaunul de la masina, ridicati-i spatarul, spatele trebuie sa stea drept sau foarte foarte foarte putin inclinat, si veti vedea rezultatele pe loc, exact in ziua cand veti face scimbarea. Si nici portofelul nu-l mai tin in buzunarul din spate. Mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: