Durere testiculul stang!!
Hi..pai cum sa incep...de cateva luni..vreo 7-8..ma doare testiculul stang..ma apuca asa dintr-o data fara sa fac nimic..doar simt ca ma doare.. e o super durere.cea mai mica atingere si mor de durere..si e putin rosu atunci..va rog dati-mi un raspuns.ms
2 comentarii
Du-te la un urolog de urgenţă! Ce descrii tu poate fi o afecţiune- fie dată de o infecţie, fie datorată vaselor de sânge (varicocel, epididimită, orhită)- du- te rapid, caută un urolog bun (dacă eşti din Bucureşti poţi încerca la spitalul Fundeni)- şi tratează-te- trebuie medicamente, urmărire medic, şi neapărat un consult- dar du-te repejor să nu se agraveze şi să ai complicaţii de vreun fel
@IuliaCristianaB
Multumesc de raspuns. Nu sunt din Bucuresti sunt din Buzau...si maine am programare:)
P.S.: ma doare cam la 1 sapt asa..cate 2 ore apoi imi trece..peste 1 sapt alta poveste si tot asa..si am acel "sac de rame" in testiculul stang
Multumesc de raspuns. Nu sunt din Bucuresti sunt din Buzau...si maine am programare:)
P.S.: ma doare cam la 1 sapt asa..cate 2 ore apoi imi trece..peste 1 sapt alta poveste si tot asa..si am acel "sac de rame" in testiculul stang
Alte subiecte recente din această secțiune: