Durere Umar

Salut,
Acum fix 1 luna in urma unei cazaturi la fotbal am inceput sa am dureri la umar. Daca in prima seara acestea au fost moderate pe parcursul noptii au fost intense. Am facut o radiografie de umar si clavicula ( aspect normal ), diagnostic contuzie umar, tratament arcoxia si milgama 10 zile. S-a terminat tratamentul dar durerea tot este prezent, intradevar nu ca in primele zile dar tot ma doare. de exemplu ma doare foarte rau daca incerc sa ridic mana spre inainte ( pozitia maini cand faci genoflexiune ), la fel si in lateral, nu pot s o pun "dupa cap " s.a.m.d
Cat naiba dureaza sa se vindece, repaus n am prea avut, adica am lucrat la birou, n am stat cu mana imobilizata
ce ma sfatuiti sa mai fac, ? :)
Acum fix 1 luna in urma unei cazaturi la fotbal am inceput sa am dureri la umar. Daca in prima seara acestea au fost moderate pe parcursul noptii au fost intense. Am facut o radiografie de umar si clavicula ( aspect normal ), diagnostic contuzie umar, tratament arcoxia si milgama 10 zile. S-a terminat tratamentul dar durerea tot este prezent, intradevar nu ca in primele zile dar tot ma doare. de exemplu ma doare foarte rau daca incerc sa ridic mana spre inainte ( pozitia maini cand faci genoflexiune ), la fel si in lateral, nu pot s o pun "dupa cap " s.a.m.d
Cat naiba dureaza sa se vindece, repaus n am prea avut, adica am lucrat la birou, n am stat cu mana imobilizata
ce ma sfatuiti sa mai fac, ? :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 59Durere groaznica de umar
- 6durere la umarul drept si imobilitatea bratului
- 0Dureri ale umarului dupa un accident.
- 1Durere umar si maxilar ambele in partea stanga
- 8durere de umăr
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 0Dureri multiple
- 1periartrita sh - cauza ?
- 0ANALIZE SANGE
- 3Ruptura coafei rotatorilor si tendinopatie calcifianta
- 1Dureri la umar si brat
- 0Durere de umar copil 10 ani
- 1Durere acuta umar in sarcina