durerea de ureche
puteti sa ma ajutati?de aproximativ 4 zile pe sotul meu il doare foarte rau urechea dreapta iar acum 3 zile am fost la fermacie si i-am luat doxiciclina si picaturi (solutie auriculara si ceratis de la plafar)dar problema e ca durerile continua si chiar foarte rau.am citit pe un site ca ceapa tocata marunt si pusa pe urechea cu probleme face minunii, dar degeaba...iar acum 2 zile a inceput sa il doara si urechea stanga, am incercat de toate si cartof taiat felii subtiri si crema chinezeasca care mai il lasa asa putin dar degeaba ca durerea revine, iar aseara a facut si temperatura(38.6C)nu stiu ce sa ii mai fac, iar la medic nu vrea sa mearga.a si cred k e a 5 oara pe anul acesta cand il doare urechea, la inceput cu urechea dreapta si dupa urechea stanga, dar de fiecare data ii trecea cu antibiotice in 2-3 zile si durerile nu ereau asa mari.ma puteti ajuta?va rog. si daca puteti sa imi spuneti de o clinica particulara buna din bucuresti unde putem merge(sper sa il conving).va multumesc
1 comentarii
ttrebue sa.l convingeti.
riscati sa ramana fara auz.. cu toate experimentele care le faceti Dvs.
0213254422
fqaceti o programare la CLINICA NOVA.
dr. Voda Ioana
riscati sa ramana fara auz.. cu toate experimentele care le faceti Dvs.
0213254422
fqaceti o programare la CLINICA NOVA.
dr. Voda Ioana
Alte subiecte recente din această secțiune: