Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
Fata mea, in varsta de 12 ani, acuza, uneori, dureri acute si foarte mari la picioare, incepand din partea inferioara a coapsei (deasura genunchiului) coborand pana spre mijlocul gambei.
Acest lucru nu se intampla f. des, dar cand se intampla, durerile sunt foarte mari.
S-a trezit si in miljocul noptii, plangand de durere.
Nu poate descrie exact cum e durerea (daca e la masa musculara, ligamente sau osoasa), si intensitatea ei (ascutita, surda, difuza).
Aparent simte diverse feluri de durere, in diverse momente, dar mereu in acea zona, si la ambele picioare (dar nu simultan - uneori la cate unul, alteori la ambele).
Am fost la 4-5 medici, a facut diverse analize, toate au iesit in regula, si ni s-a spus ca sunt cauzate de crestere. Nici un doctor nu a stiu sa ne indice ceva precis.
Va rog sa-mi dati cateva sugestii, unde as putea merge cu ea pentru niste investigatii care sa descopere cauza acestor dureri.
Multumesc
Acest lucru nu se intampla f. des, dar cand se intampla, durerile sunt foarte mari.
S-a trezit si in miljocul noptii, plangand de durere.
Nu poate descrie exact cum e durerea (daca e la masa musculara, ligamente sau osoasa), si intensitatea ei (ascutita, surda, difuza).
Aparent simte diverse feluri de durere, in diverse momente, dar mereu in acea zona, si la ambele picioare (dar nu simultan - uneori la cate unul, alteori la ambele).
Am fost la 4-5 medici, a facut diverse analize, toate au iesit in regula, si ni s-a spus ca sunt cauzate de crestere. Nici un doctor nu a stiu sa ne indice ceva precis.
Va rog sa-mi dati cateva sugestii, unde as putea merge cu ea pentru niste investigatii care sa descopere cauza acestor dureri.
Multumesc
3 comentarii
Buna ziua!
V-as sugera un consult clinic la un neurochirurg pediatru (infantil).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
V-as sugera un consult clinic la un neurochirurg pediatru (infantil).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc de sugestie.
Ne puteti indruma sau recomanda un spital sau clinica si un medic de aceasta specialitate?
Ne puteti indruma sau recomanda un spital sau clinica si un medic de aceasta specialitate?
Va suparati daca va voi da aceasta recomandare pe email?? Nu as vrea sa incalc regulile de comunicare ale acestui site...
Astept un mail de la D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Astept un mail de la D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere gamba de la o lovitura
- 16Picior umflat.
- 9dureri de picior
- 10probleme cu picioarele in special cu gamba dreapta!
- 19Fractura de gamba operata
- 6fractura de gamba - sfaturi
- 7fractura maleola peroniera dr si pilon tibial posterior
- 5fractura cominutiva deschisa tibie+ peroneu
- 8Durere gamba de la sala
- 15Pastile de meta injectate - simptome ciudate
- 2Fractura glezna si gamba
- 2carcei in gamba mai ales noaptea
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 0Durere in urma unei lovituri la gamba
- 2Fractura gamba stg cu minima deplasare
- 2problema gamba