Dureri acute de maini si picioare
Buna ziua!Am 17 ani si de mica am avut dureri de maini si picioare, dureri articulare acute, iar cand am mers la medic mi-a prescris injectii cu mai multe vitamine, calciu si magneziu (fara niciun efect).De ceva timp am dureri foarte mari la mana stanga, din umar pana la incheietura mainii, mai ales atunci cand vremea este nefavorabila.De picioare nu mai spun, imi obosesc foarte repede, si am dureri insuportabile cand merg mai mult, cu toate astea fac aproape zilnic exercitii de gimnastica.(la picioare mentionez ca am si monturi, dar ce nu sunt foarte avansate).Va rog frumos dati-mi un sfat, ce as putea sa fac in privinta acestor probleme???
1 comentarii
Ar trebui sa mergeti la medicul Reumatolog sa va prescrie niste analize.
Unele dureri pot fi si somatoforme, ganditi-va daca sunteti o persoana mai depresiva sau anxioasa.
Daca la reumatologie toate analizele sunt ok, mergeti la un psiholog cateva sedinte si veti scapa.
Unele dureri pot fi si somatoforme, ganditi-va daca sunteti o persoana mai depresiva sau anxioasa.
Daca la reumatologie toate analizele sunt ok, mergeti la un psiholog cateva sedinte si veti scapa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dureri de incheieturi
- 4magne b6
- 0Dureri articulare la copil de 5 ani declansate brusc
- 3dureri de articulatii
- 13dureri articulare si musculare dupa efort fizic
- 11incheietura mana
- 0degete de la mana umflate cu dureri articulare
- 3durere incheietura picior
- 14Imi pocnesc articulatiile
- 2Pocnirea incheieturilor la copii
- 1poliartrita reumatoida
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 5Artrita de la sapa ?
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
- 12Durere de articulatie
- 2Dureri articulare
- 1Probleme articulare si nu numai
- 9Dureri groaznice fără diagnostic
Mai multe informații despre: Articulatiile durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: