Dureri acute de maini si picioare
Buna ziua!Am 17 ani si de mica am avut dureri de maini si picioare, dureri articulare acute, iar cand am mers la medic mi-a prescris injectii cu mai multe vitamine, calciu si magneziu (fara niciun efect).De ceva timp am dureri foarte mari la mana stanga, din umar pana la incheietura mainii, mai ales atunci cand vremea este nefavorabila.De picioare nu mai spun, imi obosesc foarte repede, si am dureri insuportabile cand merg mai mult, cu toate astea fac aproape zilnic exercitii de gimnastica.(la picioare mentionez ca am si monturi, dar ce nu sunt foarte avansate).Va rog frumos dati-mi un sfat, ce as putea sa fac in privinta acestor probleme???
1 comentarii
Ar trebui sa mergeti la medicul Reumatolog sa va prescrie niste analize.
Unele dureri pot fi si somatoforme, ganditi-va daca sunteti o persoana mai depresiva sau anxioasa.
Daca la reumatologie toate analizele sunt ok, mergeti la un psiholog cateva sedinte si veti scapa.
Unele dureri pot fi si somatoforme, ganditi-va daca sunteti o persoana mai depresiva sau anxioasa.
Daca la reumatologie toate analizele sunt ok, mergeti la un psiholog cateva sedinte si veti scapa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Degete deformate, articulatii umflate, analize...
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 81dureri de oase si ale articulatiilor
- 4magne b6
- 20Dureri si cracmente articulare
- 4fisura incheietura... in urma unei cazaturi cu bicicleta
- 4Dureri de articulatii si oase
- 1durere de oase
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 1inflamare la incheietura mainii stangi
- 6dureri articulatii maini si picioare
- 0Dureri articulare 18 ani
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 2Pocnirea incheieturilor la copii
- 6Dureri Articulare dupa corticosteroizi
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
- 2Dureri articulare
- 10Dureri articulare și musculare generalizate de aproape 1 an si jumatate (am 28 ani)
- 2Durere de articulații si mâncărime la tălpi.
Mai multe informații despre: Articulatiile durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: