Dureri ale articulatiilor

Buna seara,
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
1 comentarii

Va recomand sa va prezentati la un neurolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere oase: incheieturile degetelor, ale mainilor, genunchi in partea de spate si articulatiile
- 10articulatiile piciorului
- 4dureri intepatoare la incheietura mainilor
- 17dureri de genunchi
- 81dureri de oase si ale articulatiilor
- 33Dureri de oase si ale articulatiilor
- 6m-am pricopsit cu un soi de poliatrita seronegativa...
- 3Incheieturi inflamate sezonier
- 13Trauma deget mare picior!
- 6am observat ca imi pocnesc si ma dor articulatiile de cateva luni
- 10Dureri articulatii - Diprophos
- 6Deplasarea oaselor la incheietura mainii
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 6Dureri articulatii umeri
- 4durere mâna stângă
- 3Durere incheietura mana dreapta si arsura pe os
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 2Încheieturile mâinilor slăbite
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: