Dureri ale articulatiilor
Buna seara,
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
1 comentarii
Va recomand sa va prezentati la un neurolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere la incheietura mainii
- 14dureri intense ale articulatiilor
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 6dureri foarte mari dupa efort: la glezna, picior, incheietura mainii
- 4picior plat sau articulatia genunchiului cu probleme?
- 18dureri de articulatii
- 9probleme ale articulatiilor muschilor si tendoanelor
- 4dureri intepatoare la incheietura mainilor
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 5fractura baza metartas III, picior stang
- 13Trauma deget mare picior!
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 10Dureri articulatii - Diprophos
- 6R.A.A sau alta boala?
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 1Problema incheietura palma
- 11incheietura mana
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: