Dureri ale articulatiilor
Buna seara,
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
Am 28 de ani, 1, 78 cm, 60 kg. De aproximativ 1 an de zile resimt dureri si amorteli in zona cefei( muschii din acea zona imi amortesc cand stau in pozitie orizontala pe perna sau cand pur si simplu sunt pe scaun). Deasemenea resimt dureri in zona umerilor exact la incheietura aproape imediat cum ma sprijin pe palma in pozitie orizontala. Mainile si degetele(mentionez ca degetele atat de la maini cat si de la picioare sunt de mute ori foarte reci si putin vinete) imi amortesc frecvent in timpul somnului si nu numai. Am observat si un tremur atunci cand tin mana dreapta dar sprijinita de ceva. As dori sa aflu o parere si un sfat din partea dumneavoastra,
Va multumesc!
1 comentarii
Va recomand sa va prezentati la un neurolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4inflamaţii ale articulaţiilor
- 2Ceafa mea trosneste
- 5dureri articulatii picioare de aproape un an
- 22proteina c reactiva MARE
- 5Durere a articulatiilor (nu in permanenta)
- 7Poliartrita reumatoida
- 11probleme ale articulatiilor
- 5fractura baza metartas III, picior stang
- 24articulatia genunchiului
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 3dureri de articulatii
- 6R.A.A sau alta boala?
- 62Articulatii dureroase
- 1Problema incheietura palma
- 9ma tot supara genunchii...si cred ca aproape cu tot ceea ce inseamna incheietura
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 4durere coate si antebrate simetrice
- 10articulatii dureroase
- 1articulatii inflamate
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: