Dureri/arsuri piele penis jumatatea superioara

Buna, barbat, 46 ani, sistem imunitar bun, de aprox. 3 ani am niste dureri/arsuri la atingere piele penis de lenjerie sau dupa contact sexual. Doar pielea exterioara care acopera partea superioara a penisului, senzatia deranjanta este doar la atingere. Nu sunt alte modificari de orice natura, vizuala, olfactiva, decat tactil, nu papule, nu inrosiri, cicatrici sau orice altceva, parca pielea este mai subtirica. Folosit fara succese notabile igiena 2-3 ori pe zi si impachetari cu bepanthene, creme cu aloe vera.
Caut o dermato-venerologie, recomandabil in avans ceva analize?
Multumesc de ajutor.
Caut o dermato-venerologie, recomandabil in avans ceva analize?
Multumesc de ajutor.
2 comentarii

Cind exagerezi cu igiena asa se intimpla, nu te mai spala cu sapun ori alte lotiuni care irita glandul, igiena se face de 2-3 ori pe zi dar numai cu apa calda si poti folosi si o alifie de galbenele.

Mersi, nu cred ca e numai igiena excesiva. Mai degraba buru buru excesiv, combinat cu faptul ca, in general, am o piele mai sensibila.
Incerc cu niste bai de 10-15 minute cu bicarbonat si sare urmate de ceva crema moale, grasa, pare sa dea rezultate. Azi ajung sa iau si ceva cu galbenele, daca nu uit...
Nu stiu cum se fac analize in zona asta anatomica (ca n am avut nevoie), merg la un dermato/venerolog, ii expun problema si poate sa mi investigheze cu aparate pielea in cauza ca sa descopere natura eventualei bacterii/fung sau ce draq o fi?
Incerc cu niste bai de 10-15 minute cu bicarbonat si sare urmate de ceva crema moale, grasa, pare sa dea rezultate. Azi ajung sa iau si ceva cu galbenele, daca nu uit...
Nu stiu cum se fac analize in zona asta anatomica (ca n am avut nevoie), merg la un dermato/venerolog, ii expun problema si poate sa mi investigheze cu aparate pielea in cauza ca sa descopere natura eventualei bacterii/fung sau ce draq o fi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 8dureri la contact sexual
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 3usturimi vaginale
- 2Usturime la contact sexual
- 7Fisurarea preputului
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 2Usturime penis
- 1Posibila infectie?
- 6Efecte adverse ale chimioterapiei
- 4preblema cu penisul
- 0besicute si usturime la penetrare
- 7arsura, usturime, disconfort zona genitala
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Dureri in interiorul Penisului si Balanită candidozică greu de tratat
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 8Usturimi jos
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala durerea de penis usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: