Dureri articulatii
buna seara!sunt barbat, in varsta de 45 de ani, 100 kg si 1.82 cm iar in urma cu sapte luni am fost diagnosticat cu ciroza toxic nutritionala, fara virusi, iar la doua luni dupa inceperea tratamentului(silimarina, selezin, bcaa, normix, ursofalk, remostabil, astenor, ) am inceput sa am dureri de articulatii(coate, genunchi, umeri, degete ).analizele la ficat ies in limite normale insa am facut analiza dexa, a iesit buna, iar la urmatoarele analize, la reumatologie, mi-au iesit urmatoarele valori:25 OH Vitamina D-16.29 (nivel S), Ac anti CCP-2.82;factor reumatoid cantitativ-8.70;Proteina C reactiva cantitativ-4.93, VSH-20, diagnosticul fiind gonartroza, artrita reumatoida nespecificata, tratamentul fiind:Stopartroz-1 plic /zi, ultracod-1-3 capsule/zi si fastum gel, vitamina D3-4000, insa durerile continua, nefiind nicio ameliorare.ce ma sfatuiti sa fac, ce alte analize sau medicamente imi puteti recomanda?va multumesc !
2 comentarii
Buna seara.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Buna ziua,
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17reumatologie
- 1durere la incheieturile mainilor
- 3copil 5 ani cu dureri de articulatii aparute brusc
- 0Dureri articulare la copil de 5 ani declansate brusc
- 3dureri de articulatii
- 1Apnee in prima parte a somnului cu dureri articulare
- 2Dureri de spate si articulare - solutii
- 6dureri articulatii maini si picioare
- 14Imi pocnesc articulatiile
- 4Dureri articulare dupa cimentarea definitiva a lucrarii metalo-ceramice
- 1dureri de oase
- 12Articulatii dureroase
- 21Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 4dureri reumatice
- 0Dureri de mana/ picior copil 4 ani
- 4Poliartopatii de tip inflamator degenerativ
- 2Durere de articulații si mâncărime la tălpi.
Mai multe informații despre: durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: