dureri de gambe

19-06-2011
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
buna ziua. am 23 de ani, si in urma cu 4 ani, cand am lucrat prima data, si am stat multe ore pe zi la birou, am avut prima problema. cand terminam, nu puteam merge, ma dureau gambele, le simteam grele, si picioarele le'am avut umflate. in cateva luni, venele de pe gambe au inceput sa mi se vada pe sub piele. de atunci, daca stau in picioare mai mult de o ora, sau daca stau la birou f mult, sau daca merg mult, ma dor gambele, le simt grele, e o durere ca o crampa dureroasa. seara dorm cu picioarele pe o perna, si uneori dimineata tot nu imi trece. momentan ma dor de 3 zile, nu pot merge nici macar prin casa. e posibil la 23 de ani sa incep sa am varice? mama are, bunicile mele au, sora mea are. ce pot face sa nu ma mai doara? multumesc anticipat.
1 comentarii
0
19-06-2011, ora 19:55
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

pana -ti raspunde un medic,
cumpara de la magazin produse naturiste

"CREMA CU EXTRACT DE GALBENELE".DAR cu specificatia "de la Maria Treben". (4 lei cutia mica).

Folosita 1-2 ori/zi...imi vei ruga de sanatate...si are influenta in BINE si asupra varicelor (mai ales).
Pot folosi si cei din familia ta.

O seara buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici