Dureri de gat in partea stanga

Buna seara
Saptamana trecuta am scapat de o viroza cu dureri de gat si tuse seaca; am urmat un tratament cu Tagremin, Voseptol. Totul a fost in regula pana acum 3 zile, cand am inceput sa simt durere la miscarea gatului (durere in partea stanga); in prima faza am crezut ca am facut o miscare gresita si de acolo mi se trage durerea; apoi am sesizat ca durerea o simt si la atingere, pe artera, in locul de unde se masoara pulsul. Durerea o simt si in interior cand inghit alimentele, si de 2 zile am permanent secretii in gat, pe partea stanga. Durerea nu s-a amplificat, nu simt o agravare, dar e constanta. Repet, e si in exterior, la miscare si in interior la inghitit, plus ca si inghitirea alimentelor e mai greoaie. Ce imi sugerati sa fac in prima faza? Multumesc.
Saptamana trecuta am scapat de o viroza cu dureri de gat si tuse seaca; am urmat un tratament cu Tagremin, Voseptol. Totul a fost in regula pana acum 3 zile, cand am inceput sa simt durere la miscarea gatului (durere in partea stanga); in prima faza am crezut ca am facut o miscare gresita si de acolo mi se trage durerea; apoi am sesizat ca durerea o simt si la atingere, pe artera, in locul de unde se masoara pulsul. Durerea o simt si in interior cand inghit alimentele, si de 2 zile am permanent secretii in gat, pe partea stanga. Durerea nu s-a amplificat, nu simt o agravare, dar e constanta. Repet, e si in exterior, la miscare si in interior la inghitit, plus ca si inghitirea alimentelor e mai greoaie. Ce imi sugerati sa fac in prima faza? Multumesc.
4 comentarii

un antiinflamator pana luni, ceaiuri calde si tab de supt
consult stomatolog si ORL
consult stomatolog si ORL

Multumesc pentru raspuns. Am uitat sa va intreb: daca exista o problema ORL, deplasarea cu avionul e riscanta?. Marti, saptamana viitoare voi avea un zbor.

poti sa zbori linistit
la decolare si aterizare se folosesc gume de mestecat..ca s anu se infunde urechile
la decolare si aterizare se folosesc gume de mestecat..ca s anu se infunde urechile

Buna Calin. Aceleasi simptome le am si eu. Imi spuneti, va rog ce afectiune ati avut in cele din urma?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 45durere in gat, partea stanga
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 4durere gat si vajait in ureche
- 3flegma in git
- 4dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
- 3Probleme la inghitit!
- 5Probleme gat + inghitire :(
- 3durere in gat
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 3Durere umar + gat
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 6dificultati la inghitire
- 1Dureri de gat persistente
- 3Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 0Gatul - senzatie si o durere teribil de dureroasa si disconfortanta
- 1Mucus in gat, dificulatate la respiratie si la inghitire.
Mai multe informații despre: Durere de gat inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: