Dureri de gat in partea stanga
Buna seara
Saptamana trecuta am scapat de o viroza cu dureri de gat si tuse seaca; am urmat un tratament cu Tagremin, Voseptol. Totul a fost in regula pana acum 3 zile, cand am inceput sa simt durere la miscarea gatului (durere in partea stanga); in prima faza am crezut ca am facut o miscare gresita si de acolo mi se trage durerea; apoi am sesizat ca durerea o simt si la atingere, pe artera, in locul de unde se masoara pulsul. Durerea o simt si in interior cand inghit alimentele, si de 2 zile am permanent secretii in gat, pe partea stanga. Durerea nu s-a amplificat, nu simt o agravare, dar e constanta. Repet, e si in exterior, la miscare si in interior la inghitit, plus ca si inghitirea alimentelor e mai greoaie. Ce imi sugerati sa fac in prima faza? Multumesc.
Saptamana trecuta am scapat de o viroza cu dureri de gat si tuse seaca; am urmat un tratament cu Tagremin, Voseptol. Totul a fost in regula pana acum 3 zile, cand am inceput sa simt durere la miscarea gatului (durere in partea stanga); in prima faza am crezut ca am facut o miscare gresita si de acolo mi se trage durerea; apoi am sesizat ca durerea o simt si la atingere, pe artera, in locul de unde se masoara pulsul. Durerea o simt si in interior cand inghit alimentele, si de 2 zile am permanent secretii in gat, pe partea stanga. Durerea nu s-a amplificat, nu simt o agravare, dar e constanta. Repet, e si in exterior, la miscare si in interior la inghitit, plus ca si inghitirea alimentelor e mai greoaie. Ce imi sugerati sa fac in prima faza? Multumesc.
4 comentarii
un antiinflamator pana luni, ceaiuri calde si tab de supt
consult stomatolog si ORL
consult stomatolog si ORL
Multumesc pentru raspuns. Am uitat sa va intreb: daca exista o problema ORL, deplasarea cu avionul e riscanta?. Marti, saptamana viitoare voi avea un zbor.
poti sa zbori linistit
la decolare si aterizare se folosesc gume de mestecat..ca s anu se infunde urechile
la decolare si aterizare se folosesc gume de mestecat..ca s anu se infunde urechile
Buna Calin. Aceleasi simptome le am si eu. Imi spuneti, va rog ce afectiune ati avut in cele din urma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu pot sa inghit
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 3De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 5acum 2 saptamani m-am lovit la gat cand am sarit in apa
- 6Probleme la inghitit
- 4ma doare cand inghit deasupra de omulet
- 4durere in gat si inghit greu
- 1Dificultate la inghitire...
- 2Durere in gat
- 8Disconfort la inghitire si raguseala
- 1Durere de git durerea se lasă pe umărul drept
- 1Durere de gât
- 0inghit greu
- 3Durere in gat
- 2Dificultate la inghitirea propriei salive