Dureri de in timpul actului sexual

03-01-2018
Andra7
Nu este medic/terapeut
Andra7
Buna seara, am 22 de ani si am o problema ce nu ma lasa in pace de un an de zile. Am facut 2 intreruperi de sarcina pana acum ultima fiind in august anul aceasta, iar prima acum 2 ani..ultima am facuto prin pastile iar prima prin interventie..problema este ca de fiecare data cand am contact sexual am dureri in zona ovarelor care variaza mereu mai intens in dreapta sau in stanga cateodata doare toata zona plus o secretie galbuie constanta care miroase urat, iar ciclul este neregulat de fiecare data imi curge foarte putin fata de cum at trebuii sa sangerez normal.. am mers la medic de 2 ori cu aceasta problema care mia spus ca este o inflamatie a ovarelor mi sa dat tratament care l.am luat la timp si mi.a trecut pentru 2 sapatamani dar dupa a reaparut chiar nu stiu ce sa mai fac sa pot scapat de dureri si de secretie..va rog daca imi puteti da un sfat mi.ar fii de mare ajutor. Multumesc.
3 comentarii
0
04-01-2018, ora 12:30
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Încearcă să mergi și la un alt medic.
Și pt a preveni infecțiile ar fi bine sa te protejezi...întreruperile de sarcina au și consecințe...mai mici sau mai grave
Nu merita ca la vârsta ta sa umbli de la un medic la altul...încercând să te tratezi. Bucură-te de viața. Protejeaza-te !
0
04-01-2018, ora 12:45
Andra7
Nu este medic/terapeut
Andra7
De cand am facut prima intrerupere am avut grija sa ma protejez Ultima oara s.a intamplat din cauza ruperii prezervativului din pacate, iar anticonceptionale nu le suporta organismul si doctorii la care am mers au fost diferiti..multumesc pentru raspuns.
0
04-01-2018, ora 13:06
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Sper sa găsești o soluție și să te faci bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •