dureri dreapta jos
buna seara... am dureri in partea dreapta jos de ceva timp.. sunt ocazionale, uneori mai intense incat ma doare si piciorul, alteori mai scazute in intensitate. Mentionez ca este o durere lopcalizata intr-un punct (ca un centru al durerii) si simt ceva tare in acea zona.
Tocmai am venit de la un control unde mi-am facut o ecografie transvaginala, crezand ca este o problema de acest gen. Doctorul mi-a zis ca nu am nimic dar ca poate fi o anexita, pe care nu a putut-o vedea la ecograf sau poate fi apendicita... Eu am aceste dureri de multicel... Vreau o parere va rog.
Tocmai am venit de la un control unde mi-am facut o ecografie transvaginala, crezand ca este o problema de acest gen. Doctorul mi-a zis ca nu am nimic dar ca poate fi o anexita, pe care nu a putut-o vedea la ecograf sau poate fi apendicita... Eu am aceste dureri de multicel... Vreau o parere va rog.
1 comentarii
Bună ziua! Ați reușiți sa rezolvați problema? Eu prezint aceleași simptome și nu știu încotro sa ma mai duc. Nimeni nu îmi pune un diagnostic...
Alte subiecte recente din această secțiune: