Dureri după plombarea dinților !

17-06-2016
micuta55
Nu este medic/terapeut
micuta55
Bună ! Am o problemă, care persistă deja 2 luni undeva. Deci, prin luna lui aprilie m-am înscris la medic ca să îmi tratez un dinte, care era cariat. Medicul mi-a zis să plombăm ambii dinți (partea de jos, stânga, 6 și 7 așa mi se pare). Mi-a plombat fără să îmi intervină pe canale și să îmi scoată nervul. Și de atunci s-au început toate cele rele, durerea nu mă mai lăsa. După asta, am mai mers de vreo 3 ori la el, mi-a scos nervul la dintele 6 și mi-a mai scos nervul la dintele din partea de sus. Dar durerea nu mai dispărea și am decis să schimb medicul. Problema e că domnul în cauză nu mi-a curățit canalele bine, acum merg de vreo 2 ori pe săptămână la dentist, mi-a curățit canalele de vreo 3 ori la ambii 3 dinți și mi-a pus preparate, însă fără rezultate. Mi-a zis că la dintele 7 din partea de jos am avut puroi, iar la celelalte nu știu care este problema. Nu am nicio idee de ce mi s-au creat așa probleme și încă a început să mă doară urechea stângă, ar avea vreo legătură ceva cu dinții ? Mulțumesc pentru ajutor !

P.S. În partea de jos dinții reacționază foarte rău când consum ceva cald sau fierbinte
1 comentarii
0
03-07-2016, ora 21:21
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
Durerea iradiata spre ureche poate avea legatura cu dintii. Aveti nevoie de tratamente pe canalele molarilor cat mai corect facute, de dorit la un medic specialist endodont. Numai cand aceste tratamente sunt corect finalizate, atunci vor inceta si durerile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul