Dureri genunchi

17-08-2021
Hollie
Nu este medic/terapeut
Hollie
Am 19 ani, 1, 63 m si 50, 5 kg. Am facut patinaj artistic de performanta de la varsta de 5 ani. Pe la 15 ani mi am incheiat cariera, deoarece am intrat la liceu. Au inceput sa ma doara genunchii de pe la varsta de 13 ani, durerea crescand treptat. La 15 ani am fost la un control, mi s a pus diagnosticul de tendinita si am facut tratament. Durerile nu au disparut. La 16 ani am fost la alt medic, mi a pus diagnosticul de condromalacie bilaterala rotuliana, fara analize, doar dupa un control. Am facut o injectie cu acid hialuronic in genunchiul stang mai intai, durerea nu a disparut si am refuzat sa mai fac si la dreptul. La 17 ani, am fost la alt doctor, m a trimis sa fac RMN si pe RMN nu a iesit nimic, el spunandu-mi ca nu am nimic. Durerile sunt din ce in ce mai intense, foarte incomode si sunt in armata, ma incurca foarte tare in ceea ce fac. Ce imi recomandati?
2 comentarii
0
18-08-2021, ora 12:04
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Este evident ca suferinta se datoreaza supra-solicitarii de tip mecanic (efort excesiv), care a produs uzura precoce a articulatiilor.
Desigur ca poate exista o problema de conformatie a genunchiului (anatomica), dar problema tine 99% de efort.
Cu siguranta ca un specialist in artroscopia genunchiului va poate ajuta sa intelegeti legatura intre efortul excesiv si uzura prematura a genunchiului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
18-08-2021, ora 13:03
Hollie
Nu este medic/terapeut
Hollie
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: