DURERI IN GAT

19-10-2009
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
TOT MEREU FAC SI EU CA COPII ROSU IN GAT ADICA MA DOARE GATUL TARE DAR NUMA IN SEZONUL RECE AM AJUNS SA URASC IARNA SI TOAMNA DIN ACEST MOTIV AMIGDALELE' LE AM SCOASE DE LA 17 ANI ACUM AM 30 ANI CE SA FAC?MENTIONEZ CA NU FUMEZ AM LUAT SEPTILIN DAR DEGEABA ACUMA IARA TOT ASA O DUC CU DURERE DE GAT
2 comentarii
0
19-10-2009, ora 13:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atata vreme cat nu mergeti la un medic homeopat (cel mai eficient) sau faceti un tratament naturist adecvat nu va poate ajuta nimic si nimeni.
0
22-10-2009, ora 05:25
Mihai01
Nu este medic/terapeut
Mihai01
Am o senzatie de gat imflamat si ma doare la baza limbii. Amigdalele sunt putin imflamate dar nu foarte tare. Lueta s-a marit foarte mult, are 3 cm si uneori am senzatia ca se agata cand inghit. Pe lueta mi-a aparut o umflatura rosie... ca o buba... o aproximez a fi de 5 mm in diametru. Ma dor urechile si simt ca o usoara durere in interior si am un fel de tiuit in urechi... continuu. Nu ma doare daca palpez gatul... in afara de zona de sub barbie, unde ar corespunde cu baza limbii, putin deasupra "marului lui Adam". Sunt asa de 1 saptamana. Mi-au dat Ospan de 1500 la 6 ore (in ultimele 2 zile). Intrebarea e: Amigdalele sunt de scos? Precizez ca episoade cu puroi la amigdale am mai avut... cel putin de 2 ori pe an (in ultimii 5 ani), dar rezolvam problema cu garagara cu apa calduta in care puneam o cantitate mare de sare. Ma dor articulatiile si mai ales (in ultimele 2 luni) calcaiul stang. Sa ma duc sa-mi scoata amigdalele? Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns