dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
Buna seara! Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am dureri intercostale in partea stanga, uneori extrem de dureroase, care nu cedeaza decat de la sine. Dimineata ma scol cu mana stanga amortita. Amorteala mai cedeaza dupa miscare. De catva timp imi amorteste si partea stanga a capului.
Va multumesc anticipat pentru ajutorul pe care sper ca mi-l veti da.
Va multumesc anticipat pentru ajutorul pe care sper ca mi-l veti da.
5 comentarii
Anne. Din pacate cred ca ai o problema foarte serioasa la coloana vertebrala... Ai nevoie urgent de u consult la medicul reumatolog.
Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa caut un doctor bun la care sa merg.
buna ziua d-le doctor, am vrut sa iau legatura mai intai cu dvs.Ma numesc Ionut, am 30 ani, si de cateva zile ma trezesc pe la 3 dimineata cu niste dureri in spate in zona toracica de-o parte si de alta a coloanei.Primele zile in dreapta, acum si in stanga.Sfatuiti-ma, va rog unde trebuie sa merg, sa-mi dea un diagnostic precis, si un tratament eficient.Va multumesc mult.
1. daca durerile din spate sunt insotite si de tuse sau transpiratii.. trebue sa mergi la Pneumoftizio.
2. daca durerile sunt cauzate de un efort fizic( radicat) sau lucru in curent( cu spatele gol) trebue sa mergi la Balneologie.
3. ar putea si durerile de rinichi sa iradieze in coloana( tre sa faci o ecografie abdominala)
tratament nu pot sa.ti recomand.. pana nu stii un diagnostic corect si complet
2. daca durerile sunt cauzate de un efort fizic( radicat) sau lucru in curent( cu spatele gol) trebue sa mergi la Balneologie.
3. ar putea si durerile de rinichi sa iradieze in coloana( tre sa faci o ecografie abdominala)
tratament nu pot sa.ti recomand.. pana nu stii un diagnostic corect si complet
Buna ziua. Si eu am dureri in pectoralul stang; medicii cardiologi si de medicina interna mi-au spus ca durerile sunt din cauza peretelui toracic. Am aceste intepaturi, dureri de mai bine de 5 luni. Nu am suferit nici un traumatism sau ceva de acest gen. Unde sa mai fac consultatie in acest caz? Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 3brat inflamat si amortit
- 4Amorteala la nivelul pielii pe coapsa
- 9mi-a amortit fata
- 4Problema persistenta.
- 7Amorteli incheieturi sold
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 7dureri mana stanga
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 0Este necesara operatia ?
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 9Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 0Buza inferioara amortita (anesteziata) dupa o operatie cu anestezie generala
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 7Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: Amorteala durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: