Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara | Forumul Medical ROmedic

Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara

14-08-2009
bogd_and
Nu este medic/terapeut
bogd_and
In urma unui accident am stat 10 zile la terapie intensiva cu sonda urinara in perioada 4-14 iulie 2009. Sonda a fost inlaturata, nu au fost probleme pina in urma cu 2 saptamini, urinez normal, fara dureri. Problemele s-au manifestat in 3-4 rinduri, numai noaptea ca urmare a unor erectii spontane. Durerea a fost crunta, iar ultima data, s-a intimplat si sa se scurga lichid seminal si deoarece a ramas pe canal, durerea a continuat si 2 ore dupa incetarea erectiei. Daca era canalul ranit de sonda in 1 luna de la inlaturare e normal sa mai am astfel de dureri? As fi recunoscator si daca mi s-ar recomanda ceva care sa impiedice erectia spontana. Multumesc!
3 comentarii
0
14-08-2009, ora 14:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incercati o consultatie la un medic homeopat sau "Origanum majorana CH15" de la o farmacie homeopata, o globula inainte de culcare.
0
14-08-2009, ora 15:04
bogd_and
Nu este medic/terapeut
bogd_and
Inteleg ca medicamentul respectiv impiedica erectia? pentru consultatie...din pacate sint netransportabil (doar cu salvarea, ceea ce e mai greu)...am avut 3 fracturi deschise in accident. multumesc
0
15-08-2009, ora 01:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remediul nu opreste in mod direct erectia ci reduce mult din dorintele sexuale si hormonii legati de erectii spontane. Efectul dureaza numai atata vreme cat este luat si nu are efecte adverse.
Lasati pe cineva sa-l cumpere de la o farmacie homeopata daca nu sunteti transportabil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: