dureri musculare?!
buna, de 3 -4 luni incoace am dureri de picioare si maini durerea merge mai exact din genunchi pana jos e ca si cum asa avea febra musculara ma dor si muschi dar si oasele parca cand imi incord piciorul ma dor toti muschi mainile la fel incepand de la umeri pana in spate atat cat si in zonele lombare, durerea de picioare se accentueaza mai mult la mers cand stau nu simt durere, lucrez in barcelona ca si barman stau multe ore in picioare, am fost la mdic aici si mi a gasit scoleoza lombara si la coloana, am fost din nou ieri mi a dat sa imi mai fac nu stiu ce fizio analize la maini si picioare si inca un rmn in zona lombara, mi sa spus ca exista o boala a muschilor sau a oaselor ce nu sa deacoperit tratament doar prin calamante si ca dupa ce vin rezultatele vom vedea ce este si daca nu tine de traumatoloie o sa ma trimita la un reumatolog, ce sa fie oare? nu trebuia sa ia ceva analize de sange sa vada daca nu am lipsa de magneziu sa fie de la spate durerea de picioare? sau este altceva ? astept raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 8dureri musculare la nivelul bratului
- 3dureri musculare acute
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 6Dureri umeri si omoplati + dureri musculare la maini si gat
- 1durere de spate si dureri musculare
- 5Dureri de muschi si oase dupa folosirea Fosavance
- 7durere muschi in urma unei cazaturi
- 2O boala musculara?
- 4durere de muschi la tibie
- 1febra si dureri musculare
- 2Mancarimii, oboseala cronica, dureri musculare!
- 27fara diagnostic de 4 luni sunt disperat
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 0Durere musculară
- 1Dureri musculare
- 1Am dureri musculare de la cot in sus spre umar.
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
Mai multe informații despre: durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: