dureri pancreatice

04-05-2009
csanda
Nu este medic/terapeut
csanda
De o luna de zile sotul meu in varsta de 41 de ani , are o durere in cosul pieptului si care radiaza in spate, am facut un ecograf si a spus ca are ficatul, splina, pancreasul marit, am facut un test de analize si in afara de colesterol 291 totul a iesit perfect insa durerea nu a cedat. Am urmat un tratament cu Controloc motilium si lipanthyl doua saptamani, durerea e aceeasi. Am mers la gastro la Iasi si diagnostic la internare ulcer duodenal criza asa scria pe foaie si a mai zis si dureri pancreatice, dupa ce am facut ecografie, endoscopie si setul de analize, totul a iesit bine in afara de colesterol 318, heliobacter pyloric negativ, amilaza serica 35 valoare maxima <100, amilaza ureica 318 valoare maxima <460, 5 zile am urmat perfuzie cu controloc, no-spa, am luat Kreon si sucralfat dar durerea inca persista si nici un diagnostic precis.Ce ar putea fi?
1 comentarii
0
04-05-2009, ora 17:12
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Nu pot sa va ajut decat dandu-va numarul de telefon al unui medic internist din Bucuresti. Va rog sa o sunati si sa ii spuneti cu lux de amanunte ce va nelinisteste si dansa va poate ajuta mai mult decat va imaginati. Ar fi genial daca ati putea ajunge si la o consultatie.

Tiganisteanu Constanta
0751.030.553

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns