Dureri persistente de stomac

Buna ziua, de aproximativ două luni de zile am niste dureri chinuitoare de stomac care nu cedează la medicamente antiacide și nici la calmante, mi s-a făcut operatie de fiere crezând că problema este de la fiere dar simptomele sânt aceleași.Aceste dureri nu cedează nici la omeren, nici la ibutin și nici la Nurofen Sar putea sa fie de la stres? Vreau sa precizez că sânt o persoana emotiva și am o stare de panica.Am înțeles după cele citite tot pe acest forum că refluxul biliar ar putea da aceste simptome?
0 comentarii

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 0dureri de stomac
- 4intrebari despre toxocara
- 21Vagotomia supraselectiva
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 2dureri de stomac
- 0artrita reactiva... are legatura cu inflamatia articulatiilor sau poate fi altceva mai grav?
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 1Dureri Stomac Ingrozitoare! Va rog ajutati-ma...
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2Probleme cu stomacul.
- 6Dureri de stomac
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 0Probleme gastrice
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: