dureri picioare noaptea

16-06-2009
SUSANESCU ILIE
Nu este medic/terapeut
SUSANESCU ILIE
Din somn incep durerile la picioare foarte grave si ma dau jos din pat calc de la glezna laba piciorului se ridica de varf in sus si lateral din partea interioara calc mai mult pe partea exterioara si pe calcai si nu pot sa merg cum trebui ma impiedic imi vine sa cad jos durerile fiind foarte acute si muschi de jos si de sus al picioruolui fiind afectate, aceste dureri dureaza mai mult de jumatate de ora si se intampla doar noaptea iar partea interioara a muschilor de sus pana jos raman ca si cum as fi taiat si degetele de la picioare mi se deformeaza si stau intepenite, inainte aveam carcei la picioare dar nu cu dureri asa intense durerile durand 1 minut maxim 2, varsta mea este de 75 ani, am intrebat doctorii si nu stiu sa mi dea un diagnostic sau o cauza a durerilor, in analize potasemie, ureea si creatinina este foarte mare desi nu sunt fumator, nu beau nici un fel de alcool si tin regim multe alimente nu le consum deoarece contin sare ce trebuie sa fac?va rog ajutati ma!
9 comentarii
0
16-06-2009, ora 21:32
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Ar fi bine sa consultati un specialist in Chirurgie Vasculara, semnele fiind, cu mare probabilitate, cele ale unei arteriopatii obliterante.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
0
04-10-2009, ora 14:09
CAtiIsabela
Nu este medic/terapeut
CAtiIsabela
Ma dor picioarele noaptea de cand eram copil mai precis 11 12 ani mai putin acum ma dor tot timpul dar numai noaptea cand sunt in pat.Miam facut analizele care sunt bune, am un aslu de 250.am luat niste antibiotice si acuma cred ca a scazut dar nu se simte nimic.nu este prima data cand fac asta, am facut fizioterapie, laser, namol, radiografie, cred eu k tot ce se poate dar din ce in ce este mai rau.
Noaptea este o durere insuportabila care ma trezeste din somn si trebuie sa ma misc neaparat.Mi-au zis ca nu am probleme cu circulatia periferica, nu mi se umfla picioarele, nu ma dor cand merg.Am 44 de ani.Va rog astept un raspuns.
Va multumesc
0
04-10-2009, ora 21:22
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Va voi raspunde punctual:
- tratamentul balneo-fizioterapic are, de obicei, rezultate foarte bune, exceptia fiind constituita din maladiile de tip inflamator, reumatologic, in care efectul este nedorit;
- trebuie sa intelegeti ca exista maladii reumatologice in care analizele uzuale sunt strictamente normale mult timp. Exista artrite asa-zis seronegative (cu analize normale), care insa vor fi tratate ca si cele clasice, prin tratament de fond.
- tratamentul antibiotic facut fara discernamant este profund daunator, nu numai pentru D-voastra ci si pentru oamenii din jur, selectand tulpini microbiene ce devin rezistente la antibiotice. Am constatat in Romania o mentalitate profund paguboasa, ca pacientul sa-si adminsitreze antibiotic in aproape orice boala si, mai mult decat atat, sa aibia indoieli asupra medicului in momentul in care nu primeste pretioasa reteta de anitbiotic.
- sfatul meu este sa cautati un reumatolog, care va va ghida in diagnostic si tratament.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
0
03-03-2010, ora 18:50
ileana_ro
Nu este medic/terapeut
ileana_ro
de cateva luni de zile, ma dor extrem de tare degetele de la picioare, mai ales la piciorul stang. durerea o am numai cand merg. nu am avut nici o lovitura, nici o luxatie, am luat antiinflamatoare, calmante, dar. nimic, nici o ameliorare. ce pot face? multumesc anticipat pentru raspuns.
0
03-03-2010, ora 19:01
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Simptomele descrise de D-voastra pot fi cauzate de sute de afectiuni. Nu ne-ati precizat : sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente vasculare (arteriopatie, insuficienta venoasa), cardiace, hepatice, renale, metabolice (diabet, guta etc), reumatologice, antecedente traumatice, probleme statice ale antepiciorului de tip monturi (hallux valgus), alte interventii ortopedice, probleme de tip hernie de disc si multe, multe altele.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
05-09-2011, ora 14:13
LaviniaD21
Nu este medic/terapeut
LaviniaD21
Buna ziua ! Am 21 de ani, 44 kg/ 1.58 si in fiecare noapte ma trezesc de nenumarate ori cu dureri de picioare. ( atunci cand dorm pe partea dreapta cam peste o ora incepe sa ma doara piciorul pe care dorm foarte tare incat ma intorc, insa nu pot sta prea mult nici pe partea cealalta deoarece incepe sa ma doara celalalt picior, in special in zona soldului ) si asa ma tot trezesc de multe ori noaptea ca sa ma tot intorc de pe o parte pe alta. Ziua nu am nicio problema, nu ma dor deloc. Ce ar putea fi ? Ar fi cazul sa fac vrun RMN ? La ce medic as putea sa apelez? Multumesc
0
06-09-2011, ora 23:14
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cred ca ar trebui sa incepeti printr-un consult clinic la neurochirurg, pentru suspiciunea de sindrom compresiv lombar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
21-05-2021, ora 06:53
Georgiana Loredana
Nu este medic/terapeut
Georgiana Loredana
Bună ziua
Vă rog ajutați-mă și pe mine nu mai am puteri și nu mai rezist de anul trecut din August ma durut prima data în zona lombara si sa dus durerea pe piciorul drept, am făcut remeneu a zis ca am hernie de disc mi-a dat dexametazona injectabil am luat 3 săptămâni și nimic, a trecut dar a apărut înapoi am mers la un tip care pune oase la loc vertebre tot, a zis ca nu am hernie si ca nervul imi este sănătos doar ca din cauza mușchilor si a articulațiilor ma dor. M, , -am simțit mai rau după el, de la ora 4 noaptea nu mai pot dormi se pune o durere crunta, insuportabila în piciorul drept jos langa os și în sus spre genunchi și uneori mai merge și sus la coloana . Am reumatism oare sau ce se întâmplă nu mai știu ce sa mai fac
0
22-05-2021, ora 22:59
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Aveti o hernie de disc.
Daca mai recurgeti la asemenea escroci, riscati sa ramaneti paralizata tot restul vietii.
De ce nu mergeti la un consult clinic la neurochirurg?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: